Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahhhh ;( ciężkie to wszystko ..
zaczynacie kolejną „przygodę” z in vitro ?
To trzymam kciukiJeszcze nie
Jeszcze czeka mnie laparo w marcu[emoji20]
Witaj. Może coś się rozregulowalo.. zawsze mialas regularnie?
Jestem po badaniu. Jest zarodek 3.2mm i bilo serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]nie slyszalam ale widzialm jak sie rusza [emoji173][emoji173][emoji173]a pecherzyk zoltkowy nie pamiętam z tego jaki duzy ale wyłam jak glupia. Dalej walczę,żeby nie płakać. Plamie brunatnie jak wyciągnęła sprzęt to cały brązowy. Jest tam jakiś krwiaczek i mowila cos ze sie odkleja ten pęcherzyk zoltkowy, mam leżeć, nic nie dzwigac, leki bez zmian i czekamy. Musi się zacząć wrastac. Lekko mnie po badaniu boli brzuszek. Ale to naprawdę delikatniusio. Dziś 24dpt
jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystkoKurczę ja właśnie nie widzę podobieństwa do siebieWidzę jedynie podobieństwo w uśmiechu syna, jakieś znalazłam nasze gdzie widac, albo jak on zrobi obrażona minę to dziadka przypomina bo on się często obrażał
![]()
Dziękuję kochanaAle ty jesteś śliczna [emoji8][emoji8][emoji8]
może się po prostu dobrze konserwuje jakimś cudem (czego o moich jajnikach nie można powiedzieć
) Za to moja siostra przyrodnia od strony mamy wygląda na bardzo stara babę, niestety każdy nam tak mówi że wygląda starzej od naszej mamy
i aż nam mega wstyd a ona jeszcze nic nie robi żeby bardziej o siebie zadbaćNo tak napewno ci teraz uwierzeJa Was czytam i oddychać nie mogęjakie tematy od kupkiii do podpasek
No dobra a jakby tak nikt nie wpadł to mam
na imię Sandra@bazylia128 nie musisz już się główkować
![]()
Ja widzę podobieństwo z tym drugimjejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystkoCo do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie
![]()
On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem
prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone
ale ja lubie
dba o mnie
tez maja dwojke dziciorow
Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra
Podobni jestesmy ?