reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pingwinek...aaaaa!!! super!!!!!!!!! co za cudowne wiadomosci!! jestem taka szczesliwa, ze nawet sobie nie wyobrazasz... przepraszaj swoja dzidzie/swoje dzidzie za te litry wypitej kawy!! i to raz!!!!!!:-D

Masia, Gotadora, Lilonka, Kate i Miliaa - Dziewczyny, dziękuję bardzo :*
Milaa - właśnie te litry kawy wypłukuję wodą niegazowaną :-) I wracam grzecznie do Inki :-) Choć przy synku dopiero w jakimś 5-6 tygodniu mnie odrzuciło od kawy.

Przepraszam za capslock ale muszę - NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:
Oby wszystko było teraz dobrze...

Pingwinku - spokojnie z tą kawą:-):-) Na tym etapie ciąży 90% kobiet nie wie jeszcze że są w ciąży i potrafią robić o wiele gorsze rzeczy :szok:
A teraz pokaż temu, kto powiedział Ci w piątek, że się nie udało swój wynik i gest Kozakiewicza ;-)
A swoją drogą to nauczka dziewuszki, żeby za wcześnie bety nie robić;-)

Pingwinek, teraz masz czarno na bialym potwierdzone,ze jestes w ciazy :-) Ciesze sie bardzo i GRATULUJE, kochana :-) Niesamowite,ze my tutaj jestesmy wieksze ekspertki niz nie jeden lekarz. ;-)
Rok zaczal sie dobrymi wiesciami!!! SUPER!!!!!:-)

Pingwinku ale jajaaaaa, mega się cieszę, jupiii, jupiiii. Szok i beta wysoka, czyżby bliźniaki :-) Gratulacje, super!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie masz lanie za to czarnowidztwo!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry