• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pingwinek...aaaaa!!! super!!!!!!!!! co za cudowne wiadomosci!! jestem taka szczesliwa, ze nawet sobie nie wyobrazasz... przepraszaj swoja dzidzie/swoje dzidzie za te litry wypitej kawy!! i to raz!!!!!!:-D

Masia, Gotadora, Lilonka, Kate i Miliaa - Dziewczyny, dziękuję bardzo :*
Milaa - właśnie te litry kawy wypłukuję wodą niegazowaną :-) I wracam grzecznie do Inki :-) Choć przy synku dopiero w jakimś 5-6 tygodniu mnie odrzuciło od kawy.

Przepraszam za capslock ale muszę - NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:
Oby wszystko było teraz dobrze...

Pingwinku - spokojnie z tą kawą:-):-) Na tym etapie ciąży 90% kobiet nie wie jeszcze że są w ciąży i potrafią robić o wiele gorsze rzeczy :szok:
A teraz pokaż temu, kto powiedział Ci w piątek, że się nie udało swój wynik i gest Kozakiewicza ;-)
A swoją drogą to nauczka dziewuszki, żeby za wcześnie bety nie robić;-)

Pingwinek, teraz masz czarno na bialym potwierdzone,ze jestes w ciazy :-) Ciesze sie bardzo i GRATULUJE, kochana :-) Niesamowite,ze my tutaj jestesmy wieksze ekspertki niz nie jeden lekarz. ;-)
Rok zaczal sie dobrymi wiesciami!!! SUPER!!!!!:-)

Pingwinku ale jajaaaaa, mega się cieszę, jupiii, jupiiii. Szok i beta wysoka, czyżby bliźniaki :-) Gratulacje, super!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie masz lanie za to czarnowidztwo!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry