Liliana87
Fanka BB :)
Kochana, wszystko będzie dobrzeWiesz co, odstawiłam swoje leki, do tego wszedł ten steryd i na prawdę czuję się paskudnie. Dzisiaj rano czułam się w ogóle jakbym się pusta obudziła. Mam nadzieję, że to okres przejściowy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, wszystko będzie dobrzeWiesz co, odstawiłam swoje leki, do tego wszedł ten steryd i na prawdę czuję się paskudnie. Dzisiaj rano czułam się w ogóle jakbym się pusta obudziła. Mam nadzieję, że to okres przejściowy.
Mój uwielbia mi albo ściągać gumkę z włosów albo władać jęzor do nosaTeż lubię się ostatnio pogimnastykować i robię wygibasymój mopsik też mnie zawsze zaczepia podczas
![]()
Ja jak co niedziela obiadek u teściów
Miłego![]()
Niby jestem , niby nie. To uczucie nas nie opuści. Masz racje, dzidzia najważniejsza! No i maz tez ma prawo decydować, a nie tylko ja, A on od razu, ze mam nie dyskutowaćNie mecz siężycie decyduje za nas..mój maz mówi ze ten krwiak to ostrzeżenie żebym zwolniła bo ja tez chciałam dłużej po pracować. A jednak dzidzia najważniejsza. Odpoczywają sobie. Jesteś na pewno juz dzisiaj spokojna
![]()
Ale Ty jesteś młoda kochana@bazylia128 szalona kobieto [emoji7] dziękuję!!![emoji8][emoji3590]
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia![emoji7]
Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować [emoji2370]
@motylek24 dzięki za info [emoji6] chyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?
Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandat [emoji2358] Pojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest[emoji28] Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane [emoji4][emoji4][emoji4]
Myślałam, że liże Ci buzię po zjedzeniu zupy cebulowej...[emoji23] to bym się zdziwiła dopiero[emoji6][emoji23]
Wszystkiego najlepszego@bazylia128 szalona kobietodziękuję!!!
❤
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia!
Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować
@motylek24 dzięki za infochyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?
Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandatPojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest
Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane
![]()
No co tyWiesz co, odstawiłam swoje leki, do tego wszedł ten steryd i na prawdę czuję się paskudnie. Dzisiaj rano czułam się w ogóle jakbym się pusta obudziła. Mam nadzieję, że to okres przejściowy.
heheheheheMyślałam, że liże Ci buzię po zjedzeniu zupy cebulowej...[emoji23] to bym się zdziwiła dopiero[emoji6][emoji23]