bazylia128
Fanka BB :)
boe sie ze wlasnie o tym sobie nie pogadamyPogadamy za jakiś czas jak przytulisz swoje nowonarodzone dziecię (albo lepiej, jak dziecię zacznie chodzić) jak to można nie być zorganizowanym z małym dzieckiem w domu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
boe sie ze wlasnie o tym sobie nie pogadamyPogadamy za jakiś czas jak przytulisz swoje nowonarodzone dziecię (albo lepiej, jak dziecię zacznie chodzić) jak to można nie być zorganizowanym z małym dzieckiem w domu
![]()
A przede wszystkim to ty sie zabieraj juz za to swoje ciasto ktore co chwile robisz bo jeszcze dzisiaj bedziesz na recznym pewnie musiala jechac. Wrzuc jakies zdjecie CIASTA OCZYWISCIEA przede wszystkim będzie bidulka musiała odstawić te swoje dragi [emoji41]
Miło mi bardzoJa tez zle wyglądam. Odstawilam wszelkie kosmetyki bo nie wiem co moge a co nie a zwykly krem nawilzajacy mnie wysusza. Wiec mam buzie szorstka jak tarka:/ tez mnie tylko muli..ale zeby zwymiotowac to nie. Chociaz juz ryczalam (zawsze placze przy wymiotach) bo myslalam ze pojdzie. Siemie lniane oby Ci podeszlo
Mnie odrzuca. Tak jak dla Dakity Sandra jest bliska, tak dla mnie Ty i Artemida bo mialysmy transfery calkiem blisko.![]()
HejW grupie zawsze raźniejdziękuje za tak miłe przyjęcie
![]()
u nas invitro będzie robione ze względu na endometriozę. Choć po przeczytaniu naszych wyników lekarka stwierdziła ze to niepłodność idiopatyczna bo wyniki mamy super. Szkoda ze mąż będzie dopiero w kwietniuuuuu.... jak ja wytrzymam tyle czasu bez starań xD haahhaha
No zobaczymy jak sie bedziesz czuc jak odstawisz. Efekt delirium murowanySpoko, rozpiska mówi za jeszcze dzis i jutro mogę byc na dragachTo luz
![]()
Hahahahah ... bo to może w automacie[emoji23][emoji23][emoji23]. Jak czasami mężowi robię ręczne robótki to on się potem śmieje że jakiś dodatkowy bieg w ręce włączam bo taka prędkość jest [emoji23][emoji23][emoji23]. Kuźwa, ale ja tu tajemnice zdradzam [emoji23]
Serio?Homair wyliczy każdy kalkulator w necie, a za to biorą w labie extra kaskę[emoji38]
Brawo TyOdpoczywam, leżęjuż mnie plecy bolą..
Jak już wiosna przyjdzie pełną parą to nam wszystkim będzie lepiej
Koleżanka nie będę się przejmowala. Wszystkiego dobrego! Buziaki!
Idz Ty już biegać i zgub po drodze te czarne myśliboe sie ze wlasnie o tym sobie nie pogadamyCoraz czesciej mnie takie mysli nachodza
![]()