Aduś16
Fanka BB :)
To drugie.Uff z tym lubieniem Katalonczykow to hmm moze nie bede sie wypowiadac [emoji16][emoji16]
Jezyk jest prosty, wiec to najmniejszy problem. Pracujesz w La Caixa? Czy Banco Sabadell? [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To drugie.Uff z tym lubieniem Katalonczykow to hmm moze nie bede sie wypowiadac [emoji16][emoji16]
Jezyk jest prosty, wiec to najmniejszy problem. Pracujesz w La Caixa? Czy Banco Sabadell? [emoji4]
Widzę że Necia ci już odpisała o pracy i zarodeczkach, i tak myślę co się wydarzyło... @bazylia to erotomanka a ja zrobiłam karpatkę z hu....wym kremem [emoji49].
No jasne przeciez to normalne... @Aduś16 w PL niestety tez jest takie zjawisko jak najmniejsza krajowa na umowie a reszta pod stolem. Koszty utrzymaania pracownika tez sa ogromne. Tylko schody sie zaczynaja jak kobiety zachodza w ciaze i ida na zwolnienie wtedy dostajesz to chyba 1800 na reke bo chyba taka jest najmniejsza ostatnio cos tam uroslo...Jestem na emigracji od 11lat, w PL raz w roku. Nie wypytuje rodziny i znajomych o zarobki.
Wiadomo, to zawsze jest drażliwy temat. Ja myślę że w większych miastach to może nie jest tak źle, ale dla ciebie czy Aduś taki powrót do polskich zarobków to będzie szok. Ciężko się wam będzie przestawić z dobrego i dostatniego życia na polskie warunki.Jestem na emigracji od 11lat, w PL raz w roku. Nie wypytuje rodziny i znajomych o zarobki.
Tez ci sie nie maa co snicA ja tez uwielbiam Barcelonę ❤Bylam tam kiedys na obozie językowym przez 3 tygodnie i sie zakochalam w tym miejscu. Marzę zeby tam pojechać na wakacje kiedyś całą rodziną.
Jak juz bedziemy w czteropaku hopefully
A Hiszpania na starość to mi sie czasem po nocach śni![]()
A ja chce wrocic do Polski i niewiem co myslec. Jedni mówią wracajcie bo jest tu dobrze a noe ktorzy mowia kategorycznie nie! Tylko ze u nas w uk tez juz nie jest tak super jak bylo kiedysNo jasne przeciez to normalne... @Aduś16 w PL niestety tez jest takie zjawisko jak najmniejsza krajowa na umowie a reszta pod stolem. Koszty utrzymaania pracownika tez sa ogromne. Tylko schody sie zaczynaja jak kobiety zachodza w ciaze i ida na zwolnienie wtedy dostajesz to chyba 1800 na reke bo chyba taka jest najmniejsza ostatnio cos tam uroslo...
Ale czadowe [emoji7][emoji7][emoji7] I ten gołąb do tego [emoji23]. SuperWow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję [emoji6]i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak[emoji16]) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal[emoji20]Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało [emoji53] masakra zmoklam jak kura[emoji23]srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne[emoji7]Zobacz załącznik 1081863
Jaki fajny MISIAK ❤Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratulujęi kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak
) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechalWczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało
masakra zmoklam jak kura
srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne
Zobacz załącznik 1081863
Ooo, to teraz strach się w tamtych okolicach pokazać [emoji23]Ja zazwyczaj placze ze smiechu z CiebieFredka zna juz cala moja rodzina i nie tylko [emoji173]
Kurcze ja to bylam w szoku ze one tak do ludzi pochodziły i sie nie baly. Wiewiórka tez do nas podeszla ale za nim wlaczylam aparat to poszla sobieAle czadowe [emoji7][emoji7][emoji7] I ten gołąb do tego [emoji23]. Super