reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja od wczoraj kiepski humor. Miała tak którąś że nagle przeszły wszystkie ciążowe objawy? Ja od wczoraj wogole nie czuje tej ciazy, cycki z dnia na dzień prawie przestały boleć A od początku pozytywnej bety bolały że nie mogłam się dotknąć. Brzuch też czuje jakoś inaczej, nic nie ciągnie ,nic nie boli. Dzisiaj 8t3dz ciazy, w czwartek na wizycie wszystko ok serduszko bilo, a dzisiaj mam źle przeczucia😔😔kolejna wizyta miała być 25lutego we wtorek ale nie wytrzymam tyle dni niepewności i idę w czwartek.
Przytulam!! Nie zamartwiaj się. Ja jutro będę na wizycie bo chce skierowania na badania a na ładne oczy nie dostane to bedzie chciał zajrzeć..a od kilku dni mnie tez nic nie pobolewa... Także idę rozdygotana ale dalej z nadzieja i wiara w Kropka.

Malo ludzi takie podejscie ma bo przciez ty tz musialas sie tlumaczyc z wynkow
Owszem.I nie raz dostalam po d****jak o włos zabrakło. Ale ktoś musiał te wyniki w ogóle robić i powiem Ci ze to podejście zaprocentowało. Parę miesięcy po tym jak wrocilam do biura to 80% mojego dawnego teamu rzuciło papierami bo uznali ze z nowym szefem się nie idzie dogadać. A i jest jeszcze jedno ukryte dno. Na Lubelszczyźnie trudno się rekrutuje...

Dziewczyny jak to jest z emerytami i rencistami oni chyba nie musza sie rozliczac w Urzedzie skarbowym? Ale jak maja dodatkowe zarobki ja ma dwoch taakich panow pracuja na OCHRONIE :D to cos tam sie musza rozliczyc co nie? kazalam mlodej zadzwonic do US to po 15 minutach rozmowy oddala mi sluchawke i stwierdzila ze ona nie wie o czym rozmawia :-D czasami sie zastanawiam czym sie szefo kierowal zatruniajac ja :-D jak myslicie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry