Tasza
Fanka BB :)
Tak z dnia na dzień? Jakiś okres wypowiedzenia chyba ma?Kurcze dziewczyny ale mam doła [emoji24] moj maz został bez pracy[emoji24] bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . [emoji24][emoji24][emoji24]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak z dnia na dzień? Jakiś okres wypowiedzenia chyba ma?Kurcze dziewczyny ale mam doła [emoji24] moj maz został bez pracy[emoji24] bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . [emoji24][emoji24][emoji24]
Nie. Liczymy tylko raz na czczo.Czyli homaira nie liczymy z wyników po godzinie dwóch? No tak właśnie myślę, że jestem na takiej rezerwie... Idę jutro do gina zobaczymy co powie. Jakby co to ruszam z dietą. Dzięki dziewczyny bardzo. Wszystkim życzę powodzenia. Być może kiedyś trafie do was... Trzymam za wszystkie kciuki i życzę wytrwałości :*
@Laurka2019 napisz mi proszę jak to jest z wyborem zarodka do transferu jeśli prawidłowe genetycznie masz 2, Ty czy embriolog wskazuje który podać pierwszy? Masz wyniku podany czy kariotyp jest męski czy żeński?
Haha[emoji23] dobrze,ze mi mówisz, jeszcze bym pękła. A swoją drogą sikam wiecej, ale też wiecej pije. Tylko strumień jakis taki słabszy.
Tak chodzi mi o ogólne pgs, nie te jednogenowe. Czyli embriolog wskazuje zarodek do transferu, a my mamy jedynie wgląd czy to kariotyp męski czy żeński.. To dobrze że tak to wygląda!Jak robisz te ogólne genetyczne na zd itp to masz podane kariotypy. Jak np na jakąś chorobę jednogenowa to nie. Sprawdzają tylko ta chorobę i jeśli nie jest połącząna z płcią to płci nie sprawdzają.
Nie można wybierać płci. Jedynie co to wiesz co transferuja. Oni I tak lecą jakością więc zawsze od najlepszych zarodków...
No identyko. Tak jak ospisalas- dokladnieKochana ja tez sikam częściej a pije tyle samo co zawsze. I ten mocz taki... skoncentrowany w sobie.
Ciśnienie to masakra jakbym wcale siły sikać nie miała o tak leci bo leci - podejrzewam ze tam wszystko opuchnięte i to dlatego [emoji2955]
No właśnie jest kryzys w transporcie . Zastanawiamy się co zrobic bo moze miec prace ale na wyjazdy nie na miejscu. Trochę się boję zostac tu samaO kurde... ale może znajdzie gdzie indziej? Kierowcy są przecież potrzebni...
Masz racje kochana . Bedzie tutaj duzy problem bo bardzo duzo ludzi zjeżdżaUk tak samo jak Irlandia bez obcokrajowców by zginęła,wiec to tylko kwestia czasu az będzie kolejna praca za pare dni.
Ja tez wole wieczorem, bo rano się spieszę do pracy i mnie wkurza jak to za długo trwa![]()