reklama

Kto po in vitro?

Bardzo mi przykro 😔😔😔 tak czułam, że się pozmienia... U nas też przestuj w pracy, ja przez te ciągle wyjazdy do Polski ( biorę bezpłatny urlop wtedy)
Miałam już rozmowe, że mnie chcą zwolnić dyscyplinarnie... I rzeczywiście już parę osób ode mnie poleciało, szukają byle wymówki bo pracy mało
O kurcze to widze ze u wszystkich nas tak nie wesolo. Ja akurat szefostwo mam na prawdę super. Wiedza o wszystkim i mnie wspieraja. Nawet ostatnio kazali mi brac zwolnienie z Polski zebym cokolowiek zarabiala. Bo ja non stop tak samo bezpłatny urlop.
Ale to wszystko przez to ze pracuje u nich 13 lat i sami wiedzą ze jezeli ktos by mial mnie zastąpić to potrzeba jakiś 3 lat . Narazie zatrudniaja samych tumanow. Po prostu rece mi opadaja do tych ludzi. Wracam z pracy i padam. Musze sprawdzac dokladnie wszystko co oni robia😞
Moim zdaniem niedlugo bedzie tu duzy kryzys i moze anglicy sie wtedy opamietaja ze bez nas sobie nie poradzą

reklama
Mówili dzis w wiadomościach,ze gdzies w Polsce, ale nie wiem gdzie, nie przyswoilam otwierają klasę w liceum lub technikum o kierunku disco polo i będzie tam uczył między innymi ten Miller od "jesteś szalona".. dżizys. Co sie dzieje[emoji85][emoji85][emoji85]
No widzisz, nie na darmo Popka tu wstawiałam - jeszcze trochę to o nim też będą się uczyć [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurcze wiecie co zmartwilam sie wiadimosciami od klaudianity chyba juz nasz lekarz nie pracuje w klinice :( i co to bedzie teraz tam tylko raczej on mi odpowiadal .....normalnie az sie rozplakalam kurcze zostali chyba sami mlodzi
No masakra co ja mam powiedzieć dziś transfer 🙈Aż mnie brzuch boli od rana ze stresu
To jedyny doświadczony lekarz..inni dopiero się uczą i zaczynają na mnie.. 😱

Dziewczyny z niskim AMH jakie miałyście protokoły, jakie leki. Wiem, że każda reaguje inaczej. Czy któraś miała mezoterapię jajników i to coś dało.
Dziewczyny z Bociana co jest w tym systemie "panel pacjenta". Czy można tam również zobaczyć co działo się z zarodkami, jakiś dokładniejszy opis?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry