bazylia128
Fanka BB :)
O zesz ty napisz jeszcze ze pracujesz w okularach to sie troche z ciebie posmiejeU mnie nudy, w robocie siedzę i tabelki napieprzam. Za oknem szaro - buro, nic tylko się wieszać [emoji12]
Zobacz załącznik 1082414
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O zesz ty napisz jeszcze ze pracujesz w okularach to sie troche z ciebie posmiejeU mnie nudy, w robocie siedzę i tabelki napieprzam. Za oknem szaro - buro, nic tylko się wieszać [emoji12]
Zobacz załącznik 1082414
Ale monitor tez mam caly poobwieszany karteczkami - przypominajkamiU mnie nudy, w robocie siedzę i tabelki napieprzam. Za oknem szaro - buro, nic tylko się wieszać [emoji12]
Zobacz załącznik 1082414
Coś ty, wzrok mam jak u jastrzębia [emoji12]O zesz ty napisz jeszcze ze pracujesz w okularach to sie troche z ciebie posmiejeJA to zazwyczaj na skrzynce mailowej siedze i wszystkim odpisuje
![]()
Dasz rade chyba pierwszy zastrzyk jest najtrudniejszy potem to juz robisz z automatu przynajmniej ja tak mialam. Oczywiscie z zastrzykami do stymulacji jakos bardziej przezywalam a pozniej po kazdym transferze mialam fraxiparyne to w kazdej pozycji moglam robic czy na siedzaco, czy na lezaco na stojaco nawet stojac na glowie mogla bym sobie zrobic i nie bylo z tym problemudziewczyny a jak sobie radzicie z zastrzykami? Same sobie robicie czy prosicie mężów o pomoc? Jest szansa ze jak przez cała procedurę będę przechodzić sama to dam radę sobie robić te zastrzyki czy one wymagają pomocy?
To nic trudnego, sama spokojnie dasz radę. Na początku tylko wydaje się, że to jakaś czarna magia ale jak się oswoisz to będziesz się potem śmiała że się bałaśdziewczyny a jak sobie radzicie z zastrzykami? Same sobie robicie czy prosicie mężów o pomoc? Jest szansa ze jak przez cała procedurę będę przechodzić sama to dam radę sobie robić te zastrzyki czy one wymagają pomocy?
Ja tez mam bardzo dobry wzrok my to normalnie jak blizniaczki tylko ty dostalas wiecej wlosówCoś ty, wzrok mam jak u jastrzębia [emoji12]
Ale fajnie [emoji7]Może nie jest to morze, ale zawsze jakaś woda[emoji6]Buziaki ze stolycy[emoji8][emoji8][emoji8]
No chyba przegryze troche tefo żużlu. Wczoraj juz mialam czyste gacie A tu przed chwilą znowu jakiś brązowy ciemny glut ;(Jedz to na co masz ochoteJa na dzisiaj mam zupke pomidorowa, Łukasz musi ja tylko pogrzac i wlac smietane - myslicie, ze da rade ? Ja przed wrzuceniem kalendarza juz swoje w pracy odbebnilam. Jestem po wykladzie
Szefo chyba zadowolony - ufff. Mam nadzieje ze to mu na jakis czas wystarczy. Teraz sie zamkneli w jakies 30 osob i chyba popijaja
@Camilleka a mi nic nie dali
Nie dla psa kielbasa [emoji23] chociaz moje jedza chyba lepiej nic MY [emoji173] Cycata sie wypytuje co on tam robia to jej powiedzialam ze im mniej wie tym lepiej [emoji106]@Liliana87 widze ze juz ksiazke prawie skonczylas [emoji7] Zjedz sobie teraz troche dobrej gorzkiej czekolady jak tyle krwi ci dzisiaj pobrali... @Netiaskitchen jak sie dzisiaj czujesz?