reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dooobre sa wyniki [emoji106] [emoji173] [emoji7] Glukozy w moczu nie ma i bardzo dobrze, mozesz teraz powciagac nosem troche bialej mąki @Netiaskitchen ma tu chyba najwieksze doswiadczenie we wciaganiu bialego proszku to ci podpowie ;) Wyniki leciutko leciutenko tylko odbiegaja od normy i raczej to nie ma znaczenia ;)
;) A powciągam, powciągam. Co mi tam.
Pomidorowej Twojej to bym zjadła. Nie powiem [emoji39][emoji39]

Myślicie, że jak lekarz nie zaproponuje histeroskopii to się upomnieć? Wiecie jak lekarze reagują jak pacjentka proponuję badania...

;) A powciągam, powciągam. Co mi tam.
Pomidorowej Twojej to bym zjadła. Nie powiem [emoji39][emoji39]
Ja co roku robie w sloiki tai przcier pomidowrowy z warzywami z najlepsiejszych pomidorow. To jak robie zupke to wystarczy tylko dobra baza wlewam to cudo ze sloikow troszenke doprawiam wsypuje korerk tez mam zamrozony w sloiczkach taki najfajnieszy z lata i dodaje smietane. Jeeeesttt pycha. Jak ie mam rozolku to uzywam z wuniary takich bulionow tez sa fajowe i smaczne ;)

Tylko, ze ja mam ochotę zjesc słodkie. A jak już zjem to potem niedobrze.
Siostra na początku nie mogła patrzeć na słodkie i jadła ciagle kwaśne żelki. Ma chłopaka;)
Aaaaa, widzisz ja zjeść mogę ale mi się nie chce 😎
Narazie jeszcze leżę ale za chwile wstanę i zabiorę się za pączki ❤️ Fredkowe, więc jak mi nie wyjdą to oczywiście będzie jej wina 😂😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry