Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak sie dogadamy to sie uda na pewnoHahah, może stanie się kiedyś taki cud, że się wszystkie albo prawie wszystkie spotkamy![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak sie dogadamy to sie uda na pewnoHahah, może stanie się kiedyś taki cud, że się wszystkie albo prawie wszystkie spotkamy![]()
Jprdl [emoji23][emoji38][emoji12]To jest nic.Znajomej babcia powiedziała żeby do roku czasu dziecku ryby nie dawać bo później mówić nie będzie,bo dzieci i ryby głosu ni majo!
Teraz jej mały nie ma dwóch lat i mówi im widzita mówiłam wam ryby nie dawac przy drugim dziecku bedzieta wiedzieć. Masakra
A jakie miałaś podane zarodeczki ?Monika 90 gratuluje klaudia anita takie leki jak moje tylko bez progesteron besins po transferze mialaam moze dlatego u mnie tak wyszlo kiedy beta ?
No właśnie @bazylia128@bazylia128 jak samopoczucie [emoji8]. Dziś Twój dzień [emoji8]
Gratulacje!!! Piękna betaMam wynik
7dpt 69
Pięknie [emoji173] moje klimatyNo to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko[emoji3][emoji3][emoji3]
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego[emoji38]
Ja wlasnie marzylam o cegle, o takim siedzisku w przedpokoju, o wielkim stole przy ktorym bedzie sie toczyc codzienne życie.Te zdjęcia to jest twoje nowe mieszkanie, tak, gdzie czekasz na klucze?
Wszystko mi się podoba [emoji7]
Miałaś jakiegoś projektanta czy sama myślałaś?
Czerwoną cegłę kocham [emoji7]
Jak z mężem jedzie to spokojna będzie [emoji23]@bazylia128 daj znac po wizycie. Oczywiście zakładam,ze bez opowieści z krypty się nie obędzie. Uważaj na wycieraczki [emoji8]