reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ja mam 106m powierzchni użytkowej, właśnie wykańczamy. No nie jest to duży domek, ale i tak większy niż mieszkanie w bloku. Dość jeszcze tani w budowie patrząc na ceny mieszkan przynajmniej na Lubelszczyźnie. Jakbyśmy mieli nie mieć dzieci to będziemy tam się ganiać z psami i kotami [emoji6] i tak już z 3 pokoi zrobiliśmy 2, ciekawe czy nie będziemy później ściany dostawiać [emoji848][emoji16] uwazam, że to wystarczający metraż, no chyba, że uda Wam się doczekać dość dużej rodzinki to może być wtedy ciasno.
My mamy pół domu, akurat tyle. Z tym, że stary i remontowany, z poddaszem użytkowym, jakoś mało ustawny i manewriwalny. Zresztą jak go doprowadzaliśmy do ładu to stwierdziłam, że już nigdy więcej takich renowacji. Jak już to budowa.

reklama
Dokładne tak jak mówisz, pewnie wszystkie materiały kosztowały ok 2 tyś, a resztę Stolarz za robotę chciał sobie przyciąć, tylko chyba troszkę go poniosło... Mój mąż jest stolerzem i rzeczywiście sporo kosztują meble na wymiar bo projekt plus wykonanie ale bez przesady... Ale Twoja przemiana pokoju szok... Bomba[emoji7]
Ale super,ze masz męża stolarza;) A jak to u Was jest? Szewc bez butów chodzi??

A wiesz... jakby to ująć delikatnie... wyszły oryginalne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] robiłam z mąki żytniej i owsianej i nie bardzo urosły. Smakują jak smażona drożdżowa buła bardziej pod kanapkę[emoji23] do ideału sklepowego im daleko, ale dla nas io są ok[emoji23] dzieć śpi na mnie to fota później.
Ty naprawdę jesteś dobra kuchara [emoji7] z wszystkiego cos wyczarujesz [emoji39]

Wow garderoby zazdroszczem...u nas w Irlandii to pokoiki wielkosci skladziku. Niby mamy 3 pokoje,ale tylko sypialnia jest naprawde double i w sam raz,ale drugi double jest maly a single room jest strasznie maciupenki. Ty masz piękną przestrzeń. Najwazniejsze to miec swoje 4 kąty,zawsze przecież można przerobić,gorzej jak sie chce wszystko przerabiac 2razy do roku jak ja:)
Moj juz nie reaguje na moje plany remontowe:(
Znam to [emoji85][emoji85][emoji85]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry