Liliana87
Fanka BB :)
Skromne jestesmy dziołchyWiem wiem, też hu....owo siebie oceniam[emoji12]. Moje kumpele z biura ciągle mnie pouczają jak mam komplementy przyjmować [emoji23] Bo ja nie umiem [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skromne jestesmy dziołchyWiem wiem, też hu....owo siebie oceniam[emoji12]. Moje kumpele z biura ciągle mnie pouczają jak mam komplementy przyjmować [emoji23] Bo ja nie umiem [emoji23]
Pierwszy po stymulacjiEh, pierwszy...
Od ostatniego udanego to ten był piąty... [emoji8]
Gratulacje!!!! WiedziałamSą wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!!☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań❤❤❤
Ja biorę 15 mg po śniadaniu i 5mg po obiedzie.. [emoji848]
Szkoda, że z wydaną kasą tak nie jestPierwszy po stymulacjiliczy się na nowo
![]()
Wooooow gratulacje!!!Są wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!!☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań❤❤❤
Bo po sobie wiedzialam,ze jak nasza Netia miala wzruszenia, płaczki to hormony szaleją!Ajjj @Liliana87 miaŁa racje !!!
gratuluje mamuśka [emoji8][emoji8][emoji8]
Gratulacje!!!! WiedziałamWięc sama widzisz mniej zarodków to dobry rezultat!
Szkoda, że z wydaną kasą tak nie jest [emoji23]
No to jestm przekonanaU mnie dużo dało, okazało się że NK za mało i czekam teraz na @ potem odliczanie i screching (na NFZ niby ale dopłacić trzeba ok 1100zl)to ma pobudzić NK i potem transfer mrozaka. Żałuję że wcześniej tego badania nikt mi nie zlecił, zmarnowałam 4 zarodki. Najlepsze że lekarz powiedziała, że żadne nawet super ekstra zajebiste zarodki z takim NK by się nie przyjęły. Wiem że to duży koszt, ale polecam zrobić i nie działać na ślepo...![]()