• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy coś więcej diagnozować. Tak rok temu też była biochemiczna ale naturalna trwała trochę dłużej bo ok 6 tygodni.
Ja mam córkę z ciąży naturalnej zupełnie prawidłowej. U mnie to jest niepłodność chyba wtórna tylko nie do końca wiadomo do czego może endometrioza która mam. Bo u ten mój zespół antyfosfolipidowy słabo wierzę.
Ciaza resetuje organim, system immunologiczny również, więc niepłodność wtórna też może ciągnąć za sobą przyczyny które należy leczyć aby zwiększyć szanse. U mnie również niepłodność wtórna, głównie problem z jajowodowami co przy IVF nie stanowi żadnych problemów a jednak doszły inne czynniki...

reklama
Dziewczyny czy jak pojadę w niedzielę późnym wieczorem na bete to może już coś być widać? Czy za wcześnie I nie pajacowac?
W niedzielę będzie 5dpt, miałam podane dwa zarodki 5-cio dniowe, bo chodzi o to, że u mnie się czeka 3 dni na wyniki 😑 i jak zrobię we wtorek to do piątku jajko zniosę
Najszybciej 6dpt. Ppszukaj w szpitalu robia z wynikami czesto po 2h a juz napewno tego samego dnia. Lub może w innej miejscowości bo jezeli tyle sue czeka to nic to Ci nie daje. Bete trzeba i tak powtórzyć po 48h.

Dziewczyny czy jak pojadę w niedzielę późnym wieczorem na bete to może już coś być widać? Czy za wcześnie I nie pajacowac?
W niedzielę będzie 5dpt, miałam podane dwa zarodki 5-cio dniowe, bo chodzi o to, że u mnie się czeka 3 dni na wyniki 😑 i jak zrobię we wtorek to do piątku jajko zniosę
A gdzie mieszkasz ? UK, dobrze pamiętam? W większych miastach są kliniki IVF, tam jak zrobisz betę to wynik będziesz mieć popołudniu

Będą do Ciebie dzwonić? Jak nie to dorzuć sobie progesteronu na wszelki wypadek 😘
Dzisiaj 2 dpt 5dniowej blastki
Mówił że wszystko jest dobrze 👍
Pytałam czy na wszelki wypadek dołożyć progesteronu bo będę na wyjeździe kilka dni to powiedział żeby zostać przy tych dawkach co mam bo można przedobrzyć i coś tam się może porobić
Jak się coś będzie działo to będę do niego dzwonić a dodatkowy progesteron wezmę ze sobą i jeżeli będzie trzeba to zwiększę dawkę 🙂

Ciaza resetuje organim, system immunologiczny również, więc niepłodność wtórna też może ciągnąć za sobą przyczyny które należy leczyć aby zwiększyć szanse. U mnie również niepłodność wtórna, głównie problem z jajowodowami co przy IVF nie stanowi żadnych problemów a jednak doszły inne czynniki...
Sama nie wiem co robić. Miałam jedna stymulacja 2 transfery i mam jeszcze 2 zarodki. Teraz jest sugestia podania obu na cyklu stymulowanym. W sumie wiem że mam endometrioza i tylko jeden jajowod bo drugi jest usunięty innych problemów póki co nie znaleziono.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry