mary.m
Fanka BB :)
109.5 wynik z 10dpt
Nie dociera to do mnie.
Ale mamy dobry tydzień na forum 3 rosnące bety
@Netiaskitchen i @m0nika90 obysmy sie niedlugo znalazły w kalendarzu porodowym
Sciskam Was mocno...
Wspaniale
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
109.5 wynik z 10dpt
Nie dociera to do mnie.
Ale mamy dobry tydzień na forum 3 rosnące bety
@Netiaskitchen i @m0nika90 obysmy sie niedlugo znalazły w kalendarzu porodowym
Sciskam Was mocno...
Hej ☺ Czas tak szybko lecisama jestem w szoku. Przyznam ze 1 ciąże znosiłam dużo dużo lepiej ale czego się niw robi dla tego małego serduszka. Syn będzie miał się kim opiekować wiec jesteśmy przeszczęśliwi. Właśnie zmieniliśmy lekarza z INVICTY na Prywarka Klinikę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cieszę się na wizytę
a jak u Ciebie ? Jak wyglada sytuacja ? Ciężko nadążyć nad wszystkimi postami ☺
Cześć pracusiu [emoji8][emoji8][emoji8]. Kiedy wracasz do nas? Jak kręgosłup [emoji33]Cześć Dziewczyny!!!
@Laurka2019 jaaaaj!!!!!! DOCZEKAŁAś SIĘ [emoji173][emoji173][emoji173]strasznie się cieszę[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
@Liliana87 jaka cudna Fasolinka-[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7][emoji7]
@Netiaskitchen piękna betka[emoji3059][emoji3059][emoji3059] dobrze wiesz ,jak bardzo się cieszę.
Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]
Doczytać Was jest niemożliwością.
@fredka84 ,co u Ciebie?
@s.ols3404 a Ty jak tam????
@Lola83 co u Ciebie Kochanie???
Miłego dnia Skarby Wam życzę [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Hej hej, to plan jest zacny [emoji846].Cześć dziewczyny , długo się nie odzywałam ale czytałam was. Ciężko nadrobić po dwóch dniach tyle postów . Wczoraj byłam na usg po 1 opakowaniu anty i dwa opakowania skracam tak by zacząć stymulację przed świetami jeszcze . Mam mieć inny lek niż bemfola . Coś na O ale zapomniałam [emoji23]
Biorę tez dhea eljot . Mąż będzie na święta wiec ta stymulację i punkcję będzie ze mną . Tak się boje ze nic z tego nie wyjdzie znowu . Tarczyca powoli się stabilizuje ale nadal tsh mam w nadczynnosci . Mam nadzieje ze się unormuje do stymulacji . Miłego weekendu wam życzę [emoji8]
Cześć pracusiu [emoji8][emoji8][emoji8]. Kiedy wracasz do nas? Jak kręgosłup [emoji33]
U mnie przestój, czekam na wyniki immunologiczne i na koniec marca z powrotem do Paśnika.
Mam już tylko 2 zarodki i pewnie słabe skoro są ostatnie. U nas nie mówią jakiej są klasy. Coraz bardziej się boję że zgaszę światło [emoji853]
No to gites. Dostalam tyle leków do tego crio.. Dobrze że nie wszystkie sie ładuje do tej samej dziuryNo i dobrze. Wielu osobom pomogło. Nie daje to gwarancji, ale jak może pomóc to warto. U mnie teraz było bez embryoglue, ale przy Maksiku braliśmy embryoglue.
Do criotransferu bardzo przydany raz tylko nie mialam i wtedy beta nie drgneala. Przy swiezym transferze bym sie zastanawiala ale do crio bez tego nie podejdeHej, co sądzicie o embryo glue? Lekarz mi to wpisał do criotransferu za tydzień...