reklama

Kto po in vitro?

Robiłam i oczywiście nic nie wyszło, stretching też miałam i się nie udało.
Biadolę ale wiem że nie mogę odpuścić. Zaraz ciacho robię na poprawę humoru [emoji846]

U mnie tez nic nie wyszlo ale po zabiegu skrocily mi sie cykle i wyraznie czuje owulacje. Moze to moje odczucia ale mam wrazenie ze samo „pogrzebanie” czasem pomaga[emoji28][emoji28][emoji28] zreszta niektorzy po histero zachodza naturalnie... niestety ja tez naleze do gaszacych swiatlo wiec nie u mnie
I tez biadole[emoji6]

reklama
No- 1,5 kg to ładnie👏👏👏
SUPER ,że jest plan!!!!!!!!!!! ja mam nadzieję,że moja wiosna też będzie pracowita i w końcu coś się ruszy.
Musi-oby tylko zdrowie dopisało✊ 11.03 mam ważną wizytę,od niej dużo zależy co dalej-także prosze o kciukasy 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Co u Ciebie z tą tarczycą???? Ja chyba swoją muszę wywalić,by w ogóle myśleć o 🤱🤱🤱Co niestety wiąże się znowu z czekkkkaaaniem:(:(:(
Kurcze serio myślisz o usunięciu ??😳mam nadzieje , ze prowadzi Cię dobry endokrynolog , który taka opcje bierze pod uwagę jako ostatnia .... u mnie po latach spokoju tarczyca wystrzeliła do TSH 12 .. i z takim wynikiem stymulowali mnie do invitro, bo nikt tego nie sprawdził 🤦🏻‍♀️ Ale na szczęście już mam leki od 3 mcy ☺️Teraz TSH t4 i t3 jest już w normie i za tydzień mam nadzieje dowiem się co z moja endomendą i jaki jest dalszy plan ☺️

Kochana my tez dziś do ikea się wybieramy - co tam ciekawego kupujesz?
Juz sie mialam pytac czy nie czasami w Łodzi to bysmy poszly na kawke ;) Ja chce kupic nowe koldry i do tego jakas posciel - zawsze mi to poprawia humor ;) Nie wiem czy widzialas na zdjeciach mam taki maly pokoik, w ktorym zazwyczaj spi moja bratanica i tam jest takie nie rozkladane jednoosobowe lozko to planujemy tam wstawic taka kanape rozkladana ale narazie sie tylko przymierzamy bo z kaska wolimy teraz nie szastac ;) pewnie jeszcze kupie jakies pierdoly, pojemniki na zywnosc jakies kocyki na naroznik zawsze musze wszystko okladac bo Alutka ma biala siersci i takie igielki iw szystko zostawia ;) Oczywiscie jak zwykle pokradne z 10 ołówków ;)

Kurcze serio myślisz o usunięciu ??😳mam nadzieje , ze prowadzi Cię dobry endokrynolog , który taka opcje bierze pod uwagę jako ostatnia .... u mnie po latach spokoju tarczyca wystrzeliła do TSH 12 .. i z takim wynikiem stymulowali mnie do invitro, bo nikt tego nie sprawdził 🤦🏻‍♀️ Ale na szczęście już mam leki od 3 mcy ☺Teraz TSH t4 i t3 jest już w normie i za tydzień mam nadzieje dowiem się co z moja endomendą i jaki jest dalszy plan ☺

Serio. Coraz więcej lekarzy mi to mówi.
Ty masz niedoczynność. To co innego. Łatwiej jest ja ogarnąć.
Ja nadczynność w pakiecie z Gravsem - Basedovem. Jestem już rok na thyrozolu, który możesz brać max 1,5 roku, po to by ustabilizować tarczycę.
Nadczynność w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka i mamy.Moze spowodować dużo wad płodu. Dodatkowo przy porodzie lub tuż po grozi mi przełom tarczycowy-zagraża życiu...
Także ten...

11. 03 konsultuje się u profesora.
Zobaczę co On powie.

reklama
Serio. Coraz więcej lekarzy mi to mówi.
Ty masz niedoczynność. To co innego. Łatwiej jest ja ogarnąć.
Ja nadczynność w pakiecie z Gravsem - Basedovem. Jestem już rok na thyrozolu, który możesz brać max 1,5 roku, po to by ustabilizować tarczycę.
Nadczynność w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka i mamy.Moze spowodować dużo wad płodu. Dodatkowo przy porodzie lub tuż po grozi mi przełom tarczycowy-zagraża życiu...
Także ten...

11. 03 konsultuje się u profesora.
Zobaczę co On powie.
Gravsa przerabiałam tez 10 lat temu .. choroby autoimmunologiczne to €:!-&;!”-!,!:&/@:?.!.! Kurczę człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy jak taka mała tarczyca może namieszać . U mnie od lat słyszę - endometrioza jest problemem . Nikt mi nigdy nie powiedział , Żr przy TSH w okolicach 3-4 są nikłe szanse na zajście a pOzniej na utrzymanie ciąży .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry