Liliana87
Fanka BB :)
Biore. Miałam 6000j. A wczoraj mi zmniejszył na 4000j. Przez te plamienia.Liliana87, kochanie ja tam się nie znam. Ale Dziewczyny zawsze mówią, że brązowe plamienia to jakaś "stara" krew... Heparynę bierzesz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biore. Miałam 6000j. A wczoraj mi zmniejszył na 4000j. Przez te plamienia.Liliana87, kochanie ja tam się nie znam. Ale Dziewczyny zawsze mówią, że brązowe plamienia to jakaś "stara" krew... Heparynę bierzesz??
O dzizes 700 ?? Ja miałam 53 i mi pisały że za dużoIFN/IL10 masz nisko, a to bardzo dobrze, tak P. mi mówił. IL10 masz dość wysoko, ale pewnie nie aż tak jak powinno przy za wysokim IL2. IL10 i IL4 odpowiadają za ochronę zarodka, a IL2 za agresję organizmu,ale tragedii u ciebie nie ma z tym IL2 ja mam ok 700.Ten drugi wskaźnik, co masz taki wysoki to niestety nie wiem co oznacza. Mam nadzieję że troszkę pomogłam. Wg mnie nie jest źle,ale oczywiście konsultacja z dr P. rozwieje wszystkie wątpliwości.
Co Ci na to Pasnik dał?No tak, a potem je (zarodki) trzeba zamrozić, bo chyba nie podadzą wszystkich? Bo ja zrozumiałam,ze Bazylka pyta o mrożenie zarodków , nie oocytowAle to ma mrozic? Chyba chce wszystkie zapladniac?
Biore. Miałam 6000j. A wczoraj mi zmniejszył na 4000j. Przez te plamienia.
No tak bo po 35 roku zycia mozna juz wszystkie oocyty zaplodnic. Oczywiscie ja tylko tak sobie gdybam a pewnie i tak bedzie malo do morzeniaNo tak, a potem je (zarodki) trzeba zamrozić, bo chyba nie podadzą wszystkich? Bo ja zrozumiałam,ze Bazylka pyta o mrożenie zarodków , nie oocytow
Może tak jak mówisz, ale strasznie mnie to dołuje;(Wszystko jest napewno dobrze. Lez sobie spokojnie widocznie taka twoja natura ja to sie martwie troche o @sandra777.12 bo przeciez ona co drugi dzien na SOR a ostatnio sie nic nie odzywa ;(
Naprawdę? My placilismy. Mieliśmy 4 zarodki, jeden podali w świeżym transferze A za 3 pozostałe na rok zapłaciliśmy 800 albo 900zl. I za oocyty tyle samo bo tez 3 sztuki.No ale to nie ma tego w calym pakiecie? Ja wczesniej nic nie doplacalam za mrozenie zarodkow
Może tak jak mówisz, ale strasznie mnie to dołuje;(
A Sandra może zajęta, na pewno u niej dobrze.
No jest z nim problem. MY też jakis czas temu jechaliśmy 160 km zeby dokupić.Dziewczyny jest straszny problem z prolutexem w Krakowie,tylko w 1aptece a Katowicach pokazuje ze jest dostepny.czy dostajecie jakies zamienniki? Czy tylko lekarz zaleca progesteron doustnie i dopochwowo?
Ja mam przepisany
prolutex x1
Progesterone besins 3x2
Duphaston 3x1
Crinone 1x1
Ale ponoc Prolutex najlepiej się przyswaja.
Ale ceny! Płaciłam 800 zł za zamrożenie i przechowywanie. Teraz 400 zł rocznie za przechowywanie zamrożonego zarodka.Ja w novum placilam 700 za zamrożenie plus 600 za rok przechowywania. Ale to jest novum, tam są ceny kosmiczne i ciągle podnoszą cennik.