Liliana87
Fanka BB :)
Trombofilia. Więc na pewno będę brala ciagle.A o właśnie. To pewnie winowajcą.
A czemu miałaś heparynę? Że względu na trombo, czy profilaktycznie?
Przepraszam, że nie pamiętam [emoji58][emoji58][emoji58]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trombofilia. Więc na pewno będę brala ciagle.A o właśnie. To pewnie winowajcą.
A czemu miałaś heparynę? Że względu na trombo, czy profilaktycznie?
Przepraszam, że nie pamiętam [emoji58][emoji58][emoji58]
Dupa tam. Zdziwisz się ile tego bedzieNo tak bo po 35 roku zycia mozna juz wszystkie oocyty zaplodnic. Oczywiscie ja tylko tak sobie gdybam a pewnie i tak bedzie malo do morzenia![]()
No ja zalecenia od Pasikonika miałam do końca ciąży przy trombo... I 4 tyg. Połogu.Trombofilia. Więc na pewno będę brala ciagle.
Ehh. Oby to nie było nic złego bo się wykończe. Dobra. Nie będę tutaj dzisiaj smęcic.No ja zalecenia od Pasikonika miałam do końca ciąży przy trombo... I 4 tyg. Połogu.
Wiem, że i tak będziesz się martwić, ale jeśli to brązowe plamienia to raczej na pewno od heparyna. Jakieś naczynko lub coś. Bierzesz jeszcze pewnie dowcipnie jakieś leki, podrazniasz wszystko...Ehh. Oby to nie było nic złego bo się wykończe. Dobra. Nie będę tutaj dzisiaj smęcic.
Normalnie nie byloby problemu z KRK do KTW pojechac,ale moj przyleci do Pl tylko na jeden dzien po leki i z dr pogadac czy dalej dawkowanie bez zmian itp wiec nie wiem czy przy niedzieli by zdarzył na samolot.No jest z nim problem. MY też jakis czas temu jechaliśmy 160 km zeby dokupić.
Tak, biorę duzo dopochwowo. 2x1 estrofem i 3x2 luteine. Ale za każdym razem je mocze i wkładam delikatnie.Wiem, że i tak będziesz się martwić, ale jeśli to brązowe plamienia to raczej na pewno od heparyna. Jakieś naczynko lub coś. Bierzesz jeszcze pewnie dowcipnie jakieś leki, podrazniasz wszystko...
Nie smecisz. Każda z Nas by przeżywała. Postaraj się troszku wyluzować [emoji8][emoji8][emoji8][emoji176][emoji176][emoji176]
Może pomyśl , by ta luteine dopochwowa zamienić na doustny lutinus, by nie podrażniać?Tak, biorę duzo dopochwowo. 2x1 estrofem i 3x2 luteine. Ale za każdym razem je mocze i wkładam delikatnie.
Musze dac rade i postarać się nie denerwowac.
Synevo robi praktycznie wszystkie badania immunologi. A w labie na pewno będzie taniej niż w kliniceJa najbliżej mam do Słupska wiem ze oni wysyłają do Gdanska. Załączam zdjęcie badan
Ja płaciłam 800zl za pierwszego i po 400zl za 4 kolejne. Miałam 5 razemAle ceny! Płaciłam 800 zł za zamrożenie i przechowywanie. Teraz 400 zł rocznie za przechowywanie zamrożonego zarodka.