Tasza
Fanka BB :)
A badałaś sobie w końcu progesteron?Tak, biorę duzo dopochwowo. 2x1 estrofem i 3x2 luteine. Ale za każdym razem je mocze i wkładam delikatnie.
Musze dac rade i postarać się nie denerwowac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A badałaś sobie w końcu progesteron?Tak, biorę duzo dopochwowo. 2x1 estrofem i 3x2 luteine. Ale za każdym razem je mocze i wkładam delikatnie.
Musze dac rade i postarać się nie denerwowac.
A na.co chorujesz przy takim mianie?Zalecił w cyklu przed crio:
Equoral 50 mg 2xdziennie przez 21 dni
Encorton 5mg 2x dziennie
Od 10 dc w miesiącu z transferem 10mg encortonu i heparyne.
Boję się że to będzie za mało [emoji853] Mam też miano ana3 1:10 000![]()
Każda sytuacja inna. Po luteinie za 8 zł to miałam piekło, lutinusa wytrzymałam dwa tygodnie i też skończyło się na podrażnieniu. Prolutex brałam do 18 tc, zastrzyku trochę bolesne ale ostatecznie dla mnie najlepsze rozwiązanie.7 szt prolutexu w Gdyni kosztuje 150zl z refundacją A luteina 30 tabletek chyba 8zl.
No już napisalam wyżej, zobaczymy po następnym wyniku progesteronu co wymyśli![]()
W pl od razu zwolnienie.Nieee, mieszkałam na Islandii. Tutaj kobiety pracują do końca ciąży![]()
Ja miałam odwagę chyba dopiero w 5mcu zacząć kupować. Wszystko poza ciuszkami praktycznie nie ma znaczenia kiedy kupisz, natomiast z ubrankami pamiętaj żeby wcelować się w porę porodu. Ja zrobiłam ten błąd, że zaczęłam kupować latem i nie było takich cieplejszych zimowych wersji. Ewentualnie na bieżąco na jakichś wyprzach.A kiedy planujesz zaczac sobie coś szykowac dla dzidzi?
Ja sie wczoraj odwazylam i wyciągnęłam segregator ciążowy.. zaczelam to uzupełniać![]()
Z drzemki oczywiście nici... Wrzucę potem foty z ciuchaczowego polowania☺Miłej drzemki[emoji7] moze wszyscy sobie kimnąJa tez sie położyłam bo mnie mdli. Może coś pośpię.
Dobrze,ze są te ciuchaczeJa dawno nie byłam, ale uwielbiam[emoji7]
A tak tu dobrze szło...No i mam wyniki. 0. Dziękuję za kciuki babeczki...
Ja tez zaczelam po polowkowych. Co miesiac jeden duzy zakup typu wozek, fotelik, laktator, monitor oddechu, a oprocz tego ubranka i wszelkie pierdolniki.Ja miałam odwagę chyba dopiero w 5mcu zacząć kupować. Wszystko poza ciuszkami praktycznie nie ma znaczenia kiedy kupisz, natomiast z ubrankami pamiętaj żeby wcelować się w porę porodu. Ja zrobiłam ten błąd, że zaczęłam kupować latem i nie było takich cieplejszych zimowych wersji. Ewentualnie na bieżąco na jakichś wyprzach.
Strasznie mi przykro KochanaNo i mam wyniki. 0. Dziękuję za kciuki babeczki...
Nie. Witaminy C nie. Powinnam?A bierzesz wit c?