Ruda08
Fanka BB :)
Teraz przy dwójce to „wybiegasz”Haha ja też jadłam jak szalona i ot... dupa się roztyła i wrócić do poprzedniej wagi nie chce! [emoji36] poprzedniej mam na myśli z 3 lata temu [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz przy dwójce to „wybiegasz”Haha ja też jadłam jak szalona i ot... dupa się roztyła i wrócić do poprzedniej wagi nie chce! [emoji36] poprzedniej mam na myśli z 3 lata temu [emoji23]
No fakt, kawał chłopaHaha, ale wiesz z Twojego mężczyzny to już kawał chłopa![]()
No pewnie mnie czeka to samoHaha ja też jadłam jak szalona i ot... dupa się roztyła i wrócić do poprzedniej wagi nie chce! [emoji36] poprzedniej mam na myśli z 3 lata temu [emoji23]
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] no już kawalerStarszemu będę piekła zaraz torta na drugie urodziny [emoji176][emoji176]
Noooo wieszNo fakt, kawał chłopatylko jak to jest że młody waży 400 g a mama przytula już 6 ?
![]()
No to wyższa szkoła jazdy. Maz moj kilka lat pracowal przy produkcji kanałów wentylacyjnych z nierdzewki. Też mi pokazywał pelno takich maszyn. Tam akurat czesto dochodziło do wypadków, bo np mieli rozpiete rękawy i wciągało cale ręce. Tak sie mowi,ze nic trudnego A oczy trzeba mieć dookola glowy.Części z odlewu aluminium do samochodów. Ja wkładam półprodukt do maszyny i wciskam guzik - resztę robi maszyna - obrabia wierci otwory itd, ja wyciągam myje w wodzie i wkładam następny i tak w koło Macieja...nie ciężka ale nudna praca. Produkt wazy chyba 200gram wiec nawet nie dźwigam. Najczęściej siedzę i wlepiam wzrok w maszynę
Zobacz załącznik 1084552
O na takiej mniej więcej pracuje
Tak mi mówNoooo wieszmacica, łożysko, wody, cyyyyyycki
Także nie ma się czym stresować![]()
No to wyższa szkoła jazdy. Maz moj kilka lat pracowal przy produkcji kanałów wentylacyjnych z nierdzewki. Też mi pokazywał pelno takich maszyn. Tam akurat czesto dochodziło do wypadków, bo np mieli rozpiete rękawy i wciągało cale ręce. Tak sie mowi,ze nic trudnego A oczy trzeba mieć dookola glowy.
Podziwiam, że nie zasypiasz [emoji33]
To fakt ze pamiec mam dobra, (niestety to czasami dziala na nie korzysc dla mnie), a jeszcze bardziej pamiec wzrokowaBazylia co ma pamięćno to prawda.
Ale prawda też jest, że jak.ktos jest tak wytrwały, konsekwentny, mądry i optymistyczny jak Ty to w końcu osiąga swój cel
Zwróćcie uwagę na to, że wasi znajomi, którzy mieli 5 i 6 w szkole prowadzą różne życie i mają różne stanowiska. A na pewno znacie takich, którzy uczyli się przeciętnie a dziś zbijają kokosy na jakichś interesach. To wytrwałość, konsekwencją, kreatywność i - no dobra- znajomości czasem tez- są determinantami osiągania celów w życiu![]()