Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie zablokowałysmy sieStres nas zastopował)) już taki dramat że nawet krew nas nie zalewa
)
No to kurcze ja bym tej ciazy nie wykluczala ❤Raczej w to nie wierze. Ale zrobie. Od dwoch miesięcy biore te prenatal uno. Wcześniej bralam tylko folik. Owulacje zazwyczaj czuje ale po ciazy biochemicznej nic nie czuje
4BAKochane zarodek klasy bl4.2.1 juz mamy z Niego corcie ale kojarzycie jakiej klasy to jest?W sensie dawniej byly litery teraz cyfry.Jeszcze mamy 4 blastki, pasuje wrócić po nie![]()
Tez bym nie wykluczała, mi lekarz zawsze mówi ze widział już wszystkoNo to kurcze ja bym tej ciazy nie wykluczala ❤
Chciałam napisac ze jezeli wyjdzie ze jestem w ciąży to sie chyba upije ze szczesciaNo to kurcze ja bym tej ciazy nie wykluczala ❤
Dziewczyny ja nie wierze w cuda . Nie u mnieTez bym nie wykluczała, mi lekarz zawsze mówi ze widział już wszystko![]()
[emoji23][emoji23][emoji23]Ale tuman ze mnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787] No faktoza [emoji2358][emoji23][emoji23][emoji23] przecie o Rozenek pisałaś [emoji1] czytałam szybko, bo klientka z maska leżała i już zasychala jak mumia [emoji12]
Chciałam napisac ze jezeli wyjdzie ze jestem w ciąży to sie chyba upije ze szczesciaale wiem ze tego nie zrobię
![]()
I na brudasa do wyrka [emoji12]To moze nie rob dzisiaj za dlugiej i cieplej kapieli![]()