Pójdźka
Fanka BB :)
Mi to ostatnio 5 dni się spóźniła @.Nigdy tak nie miałam. Też zrobiłam test choć nie wierzyłam, że coś z tego będzie i niestety też negatywnyTak negatywnyale zrobię jeszcze jeden jutro rano
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi to ostatnio 5 dni się spóźniła @.Nigdy tak nie miałam. Też zrobiłam test choć nie wierzyłam, że coś z tego będzie i niestety też negatywnyTak negatywnyale zrobię jeszcze jeden jutro rano
@Aneczka85_01 miala problemHej dziewczynymam pytanie, czy ktoras z Was miala sytuacje ze nie zareagowala na stymulacje hormonalna do ivf?? Pecherzyki nie rosna
![]()
Ale fajnieJa w lipcu 30stkaw tym roku chyba połączę z babyshower [emoji23]
To czekanie mnie wykancza. Pewnie dostane w piątekJejkuuuu no co za glupie takie czekanie. Ja teraz tez jeszcze nie dostalam i tez sie stersuje![]()
Ooooo niiieeeee!!! Nie moze tak byc ;( No co za wredna @Nie bo naprawdę wiem ze nie jestem w ciąży. Nic mnie nie boli. Tylko teraz martwie się bo znowu maz bedzie miał problem z kolejnym wolnym . Znowu polece do Polski i nic nie załatwię. Kasa pojdzie i tyle bedzie![]()
Zrób jeszcze rano, tak jak piszesz, z porannego moczu.Kochane przepraszam was ze dopiero sie odzywam . Kurcze przes wyjazdem mam duzo na glowy w pracy i w domu. Miesiączki dalej brak. Dzwoniłam do kliniki kazali sie skontaktować z lekarzem. Napisalam do niego i cisza. Zrobilam test po powrocie z pracy. Wyszedl negatywny. Tak jak myslalam ale powtórzę z rana bo chyba powinnam zrobic z porannego moczu. Mysle ze to raczej z nerwów tak mi sie przesunął [emoji17]
Powiem Ci że u nas ostatnie lata wyglądały tak samo, jak kolacja we dwoje to w domu bo wiadomo że oszczędnościChyba nie doceniamy tego, ze mamy tak blisko nad morze. To tak jak mieszkający w górach, dla nich to taka norma. Rzadko jeździmy nad morze, w zasadzie w 90% tylko latem. Może jak będzie dzidzia to będziemy to robić częściej, dla zdrowotnościJa jestem zmarźluch wielki i zimą to dla mnie mało atrakcyjne. Jechac zima to tylko na krótki spacer i wlasnie gdzies wejść, coś dobrego zjesc. A z racji tego,że sobie odmawialismy i dalej odmawiamy prawie wszystkiego ze względu na pieniadze.. to po prostu nie jeździmy. Zjesc dobrze oznacza zostawić sporo hajsu.
No zobaczę, nie chce mi się trochę jechać bo mam kawałekMoze zrob sobie jeszcze za dwa dniChociaz juz chyba nie musisz
![]()
Super!![emoji173]Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Super przyrostMam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤