reklama

Kto po in vitro?

Ja sushi kocham i tego najbardziej mi brakuje, bo samej zrobic mi sie nie cjce, a zamowic sie boje, bo jaka mam gwarancje, ze myja noze fo krojonia owocow i warzyw po krojeniu surowej ryby? I nie jem. Cierpie bardzo, ale nie jem...
Ja czasem robię w domu. Głównie jak mamy gości bo to zawsze dużo wychodzi☺️ale uwielbiam sam smak. I sos sojowy i ten imbir... Mniam😋😋😋Nawet te bez ryby czy owoców morza lubię. Z glupim awokado i ogorkiem, albo rzodkwią tą żółtą. Już mnie naszła ochota😊

reklama
Hej wam! Chwilę się nie odzywałam ale już jestem. Niestety nie nadrobię tylu stron co u kogo. :(
Mam w końcu swoje wyniki, jeśli chodzi o CFTR 33 to tam wychodzi mi identyczny polimorfizm jak u męża no i w tym genie SERPINE1 też jakiś polimorfizm. Wydaje mi się, że nie jest źle. W następny wtorek mąż robi jeszcze kolejne badania genetyczne i do poradni mukowiscydozy drugie badanie chlorków itp. Wrzucam wyniki:
Zobacz załącznik 1085290
Zobacz załącznik 1085291
Hej, a już myślałam że nas zostawiłaś [emoji33].
Dla mnie te wyniki to równie dobrze mogłyby być napisane po chińsku, nic nie rozumiem [emoji33]

Ja też teraz chcę sama betować bo jak z kimś podchodzę to zawsze na mnie pada i jestem sierotką. Już tak ze trzy razy miałam
Ja tak miałam 2 pierwsze transfery.. Ale wiesz,ze ja tak nie myślę? Tzn, jak dziewczyny wrzucaly pozytywne bety to ja od razu do marka mowilam,ze dla mnie już zabraknie.. I tak było. A za trzecim razem nie dopuszczalam takich mysli. Na głos nawet balam sie tak mówić.
Teraz będzie dobrze , zobaczysz. Masz juz wyniki, jutro będziecie u wujka, on wszystko zaplanuje i zadziała. Trwa dobra passa, ten rok będzie nasz. Zobaczysz [emoji8]

Hej wam! Chwilę się nie odzywałam ale już jestem. Niestety nie nadrobię tylu stron co u kogo. :(
Mam w końcu swoje wyniki, jeśli chodzi o CFTR 33 to tam wychodzi mi identyczny polimorfizm jak u męża no i w tym genie SERPINE1 też jakiś polimorfizm. Wydaje mi się, że nie jest źle. W następny wtorek mąż robi jeszcze kolejne badania genetyczne i do poradni mukowiscydozy drugie badanie chlorków itp. Wrzucam wyniki:
Zobacz załącznik 1085290
Zobacz załącznik 1085291
Z tego co widzę to u ciebie nie stwierdzono polimorfizmu w cenie CFTR wiec jest minimalne ryzyko urodzenia dziecka chorego na mukowiscydoze. Twój mąż ma mutacje F508 ty tego nie masz także spokojnie chyba ze zrozumiałaś wynik 😉

reklama
No i to jest najgorsze... 😪Strasznie mi przykro Kochana. Takie odwlekanie bo coś jest cholernie wkurzające. Jedyne pocieszenie, że juz jestes na przedostatniej prostej☺ Masz zalecenia co robić i dobry plan i tylko ten cholerny okres wszystko skomplikował... Ale co się odwlecze to wiesz i tak nastąpi. Wytrzymasz ten miesiąc!!!😘
Rozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry