Czarna1985
Fanka BB :)
A ty kochana jutro wizyta u Pasnika. Powodzenia ❤Biedna [emoji22]. Tak to jest, jak sobie coś zaplanujemy to wszystko się jebie [emoji49][emoji49][emoji49]. Też bym była podłamana na twoim miejscu, echhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ty kochana jutro wizyta u Pasnika. Powodzenia ❤Biedna [emoji22]. Tak to jest, jak sobie coś zaplanujemy to wszystko się jebie [emoji49][emoji49][emoji49]. Też bym była podłamana na twoim miejscu, echhh
Cóż za wykwintne danie [emoji12]. Jadłabym [emoji846]Z braku laku zrobilam właśnie kanapke z serem, pomidorkami i korniszonami[emoji23]
Niby warto ale moze przed transferem zrobisz sobie poprostu scratching endometriumRozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy
Ja sobie zrobilam kanapke do pracy z chlebkiem lnianym z avocado czosnkiem i chillyZ braku laku zrobilam właśnie kanapke z serem, pomidorkami i korniszonami![]()

I madrze gadaszPorozmawiam z lekarzem . Niech on podejmie decyzję. Trudno jak trzeba bedzie czekac to poczekam.
Ups [emoji38][emoji38]I teraz ty dostaniesz wpierdziel [emoji12]. Ale mi ochoty narobiłaś [emoji39]
Już nie ma co. PożarteCóż za wykwintne danie [emoji12]. Jadłabym [emoji846]
My w tamtym roku też pozwoliliśmy sobie na wakacje "na wypasie"Tak, wartoJa oczywiście nie narzekam. Byly momenty słabości,ze wszystkiego trzeba sobie odmawiać ale nauczyłam się tak żyć. Cel najwazniejszy
Dwa lata temu w wakacje pojechaliśmy 3 rok z rzędu na wczasy. Za granicę. Już wtedy się leczylismy i do ostatniej chwili wahalam sie czy nie zrezygnować. Dziś cieszę się,że pojechaliśmy, chociaz cos zobaczylismy.Ogólnie wlasnie te 3 lata z rzędu jechaliśmy, tylko dlatego,że maz mial dość fajne dofinansowania z pracy. Mało w życiu pozwiedzalismy bo jednak dorabialismy sie wszystkiego od podstaw, ale wierzę,że jeszcze kiedyś się to zmieni i pojedziemy razem w polskie góry![]()
Pa pa czarnulko, nie zamartwiaj się [emoji8].Kochane lece się pakować i ogarnac. Jutro sięodezwę. Dobranoc moje kochane. Caluje was