Netiaskitchen
Fanka BB :)
Mało jest niestety pozytywnych opinii o leczeniu niepłodności w tym pięknym mieście (mieszkałam tam 4 lataW ovum w Lublinie, lekarz dodatkowo zlecil usg jamy brzusznej oraz badania z krwi nadnerczy i hormon.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mało jest niestety pozytywnych opinii o leczeniu niepłodności w tym pięknym mieście (mieszkałam tam 4 lataW ovum w Lublinie, lekarz dodatkowo zlecil usg jamy brzusznej oraz badania z krwi nadnerczy i hormon.
Oby się udałoLekarz zlecil 225 i w piatek monitoring, moze cos urosnie...
Moim zdaniem warto, ja miała kilka polipow plus cała ścianę macicy polipowata, wszystko Odrazu usunęliRozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy
Tak myślałam hahahaTam są 2 panie - jedna miła a druga niezbyt, ja trafiłam na miłą i może dlatego.
I jeszcze zaproponowałam miliony monet ale nie chciała [emoji23]
Osz ty [emoji12]. Szybka jesteś [emoji23]juz po![]()
Extra, myślałam o Tobie cały dzień, a nie miałam jak spojrzeć w telefon. Oby teraz dalej szło dobrze!Dziękuję bardzo za kciuki ❤wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne
![]()
Ja już też idęMiałam iść spać kuźwa [emoji12]. Teraz już idę na serio, pa laseczki [emoji8][emoji8][emoji8].
Necia ty też miałaś spać [emoji23]
Wiesz może tam coś jest w środku ? To dr od razu to usunie, „poprawi”Rozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy
Extra, myślałam o Tobie cały dzień, a nie miałam jak spojrzeć w telefon. Oby teraz dalej szło dobrze!