motylek24
Fanka BB :)
Nie zamartwiaj się na zapas. Opcja z pozostaniem w pl też dobra. Trzymam kciuki aby lekarz nic nie znalazł a okres spóźnia się na tle nerwowym.Tez mam taka nadzieję. Narazie nic mnie nie boli![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie zamartwiaj się na zapas. Opcja z pozostaniem w pl też dobra. Trzymam kciuki aby lekarz nic nie znalazł a okres spóźnia się na tle nerwowym.Tez mam taka nadzieję. Narazie nic mnie nie boli![]()
Współczuję Ci. Kochana dasz radeJuż mi niedobrzeglukoza jest fuj
To serek wiejski albo owoce morza albo mangoTu nie ma niepasteryzowanego mleka (z reszta takiego mi nie wolno) i maslanki tez nie...
Ale że klapka?!? Też masz zboczenia [emoji23][emoji23][emoji23]Ja widze nawet dwa koty! Drugi bez klapka [emoji1787] ale ten pierwszy ładniejszy [emoji7], śliczny, tak bym wycałowała [emoji3059]

jakos szybko i mocno na nie reaguje... nie zwracajcie na mnie uwagi za chwile bede zlosliwa dla wszystkich w pracy A może masz pochwicę jak w Sex Education [emoji23][emoji23][emoji23]Święta prawda ! Ja mówiłam, że jestem drętwa i nie do się do mnie dostać [emoji41]
Ale prawda, Luteina to po prostu „zatrzymuje” wszystko co chce tam Wejść [emoji23]
To zmienia postać rzeczy. Znaczy amh bardzo spoko. Ale jak nie zaregujesz teraz to zobacz co Ci zaproponuje lekarz. Jak bez zmiany ten sam lek i to samo podejście to uciekaj. I poczytaj opinie na necie. Czasem to pomocne. Bo najgorsze co może byc to myślec ze juz jest się w dobrych rekach, a potem jak się okazuje ze to byla tylko strata czasu...Przepraszam, pomylilam sie amh moje 3.04
Ale jesteście słodcy [emoji7][emoji7][emoji7]Milego dnia kochane. My juz w samolocie [emoji8][emoji8][emoji8]
Powodzenia no i czekamy razem z Tobą na wynikiZapomniałam Wam napisać, że dziś mam 1 weryfikację
@bazylia128 Jak możesz dopisz mnie do kalendarza 2.03 II weryfikacja
![]()