bazylia128
Fanka BB :)
Sasiadki jak sasiadki ale mam fajnego sasiada, ktor napewno bedzie zachwyconyA ja pomyślałam co Ty powiesz sąsiadom jak się taki obóz bab zjedzie do Ciebie?harcerki normalnie
w końcu walczymy
I jesteśmy odważne
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sasiadki jak sasiadki ale mam fajnego sasiada, ktor napewno bedzie zachwyconyA ja pomyślałam co Ty powiesz sąsiadom jak się taki obóz bab zjedzie do Ciebie?harcerki normalnie
w końcu walczymy
I jesteśmy odważne
![]()
Jejkuuu brzmi smacznieJa robie szybki sos: na masle podsmażam pora, troszkę go dusze pod przykryciem, sól, pieprz, zalewam gęsta śmietana, dodaje posiekany szczypiorek - et voilà !nawet teściowej smakowało
![]()
Dasz rade [emoji110][emoji110]Już mi niedobrze [emoji31] glukoza jest fuj
Trzymam kciuki !!!!!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Zapomniałam Wam napisać, że dziś mam 1 weryfikację [emoji28]
@bazylia128 Jak możesz dopisz mnie do kalendarza 2.03 II weryfikacja
[emoji3059][emoji3059]
Chyba chodziło figurkęAle że klapka?!? Też masz zboczenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Kciuki zaciśnięte, no jestem ciekawa co Ci powie ja jadę do niego za 5 dni i to będzie wóz albo przewózDziewczyny, ja zaraz wyjeżdżam [emoji8]. Z 5godz jazdy mamy.
Mam mega wielką chorobę lokomocyjna i nie mogę nawet na sekundę w aucie spojrzeć na telefon [emoji51]. Odezwę się jak dojedziemy [emoji8][emoji8][emoji8]
Powodzenia!!!Dziewczyny, ja zaraz wyjeżdżam [emoji8]. Z 5godz jazdy mamy.
Mam mega wielką chorobę lokomocyjna i nie mogę nawet na sekundę w aucie spojrzeć na telefon [emoji51]. Odezwę się jak dojedziemy [emoji8][emoji8][emoji8]
No naprawde TOBIE TO TYLKO JEDNO W GŁOWIEA może masz pochwicę jak w Sex Education [emoji23][emoji23][emoji23]
Taki reset nieraz dobrze robi, ale jak będziesz w Pl spróbuj pójść na jakiś masaż, zabieg na twarz, myśle ze to tez Cię dobrze zrelaksuje. Niestety nic nie możemy poradzić na niektóre sytuacje...Kurcze chyba dzisiaj sie upije . Caly czas burza nade mną![]()