bazylia128
Fanka BB :)
Sasiadki jak sasiadki ale mam fajnego sasiada, ktor napewno bedzie zachwyconyA ja pomyślałam co Ty powiesz sąsiadom jak się taki obóz bab zjedzie do Ciebie?harcerki normalnie
w końcu walczymy
I jesteśmy odważne
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sasiadki jak sasiadki ale mam fajnego sasiada, ktor napewno bedzie zachwyconyA ja pomyślałam co Ty powiesz sąsiadom jak się taki obóz bab zjedzie do Ciebie?harcerki normalnie
w końcu walczymy
I jesteśmy odważne
![]()
Jejkuuu brzmi smacznieJa robie szybki sos: na masle podsmażam pora, troszkę go dusze pod przykryciem, sól, pieprz, zalewam gęsta śmietana, dodaje posiekany szczypiorek - et voilà !nawet teściowej smakowało
![]()
Dasz rade [emoji110][emoji110]Już mi niedobrze [emoji31] glukoza jest fuj
Trzymam kciuki !!!!!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Zapomniałam Wam napisać, że dziś mam 1 weryfikację [emoji28]
@bazylia128 Jak możesz dopisz mnie do kalendarza 2.03 II weryfikacja
[emoji3059][emoji3059]
Chyba chodziło figurkęAle że klapka?!? Też masz zboczenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Kciuki zaciśnięte, no jestem ciekawa co Ci powie ja jadę do niego za 5 dni i to będzie wóz albo przewózDziewczyny, ja zaraz wyjeżdżam [emoji8]. Z 5godz jazdy mamy.
Mam mega wielką chorobę lokomocyjna i nie mogę nawet na sekundę w aucie spojrzeć na telefon [emoji51]. Odezwę się jak dojedziemy [emoji8][emoji8][emoji8]
Powodzenia!!!Dziewczyny, ja zaraz wyjeżdżam [emoji8]. Z 5godz jazdy mamy.
Mam mega wielką chorobę lokomocyjna i nie mogę nawet na sekundę w aucie spojrzeć na telefon [emoji51]. Odezwę się jak dojedziemy [emoji8][emoji8][emoji8]
No naprawde TOBIE TO TYLKO JEDNO W GŁOWIEA może masz pochwicę jak w Sex Education [emoji23][emoji23][emoji23]
Taki reset nieraz dobrze robi, ale jak będziesz w Pl spróbuj pójść na jakiś masaż, zabieg na twarz, myśle ze to tez Cię dobrze zrelaksuje. Niestety nic nie możemy poradzić na niektóre sytuacje...Kurcze chyba dzisiaj sie upije . Caly czas burza nade mną![]()