reklama

Kto po in vitro?

Czyli dzis sie niewiele dowiesz. Ja w 3dpt mialam bete 2 i to byl dla mnie cień nadziei ze do implantacji doszło półtora dnia po transferze,bo mnie całą noc bardzo glowa bolała i spać nie moglam. U @Netiaskitchen beta z 3dpt nie wskazywala jeszcze na implantację a jak pięknie wystrzeliła. Takze jaki wynik by nie był,to sie staraj zbytnio nie stresować🙂
No u mnie
3dpt 0.2
6dpt 35
10dpt 278

@Laurka2019 Trzymam kciuki za Ciebie, zebyś juz dostala wynik dzisiaj i zeby był PIĘKNY😍😍😍

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli dzis sie niewiele dowiesz. Ja w 3dpt mialam bete 2 i to byl dla mnie cień nadziei ze do implantacji doszło półtora dnia po transferze,bo mnie całą noc bardzo glowa bolała i spać nie moglam. U @Netiaskitchen beta z 3dpt nie wskazywala jeszcze na implantację a jak pięknie wystrzeliła. Takze jaki wynik by nie był,to sie staraj zbytnio nie stresować🙂
@Laurka2019 dzisiaj chodzi bardziej o progesteron i estradiol. Beta będzie za wyżona, ponieważ miałam w dniu transferu 1/2 pregnelu.

reklama
Dziękuję kochane za kciuki :) Ja już po wszystkim, głodna jak wilk. A gardło boli! Podobno oddychałam przez usta chociaż anastazjolog trzymał mi brodę 😁 Pobrano 16 oocytów, u męża bez zmian ok 2% prawidłowych, ale objętość dobra 💪🏻 Jutro ok 15 będziemy wiedzieć ile jest zarodków.

@Tasza @fredka84 kciuki za Was ✊🏻
Trzymam kciuki żeby bylo ich jak najwięcej ✊✊✊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry