Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to teraz mnie zaskoczylas, bo większość dziewczyn lapie grype po encortonie. Ja najbardziej sie boje tego accofilu bo różnie dziewczyny mowia. Jedne ze ok a drugie ze bardzo zle. Ale powiedziałam sobie ze przezyje wszystko jezeli tylko jakas mala kruszynka sie pojawi w moim zyciu.Nie jest powiedziane. Ja do 2 transferów mialam encorton, teraz dalej to jem i odpukac. A też się balam,ze bede po tym mega osłabiona.
Bardzo ladne bety.Dziewczynki co powiecie o mojej becie 5 dniowego zarodka
6 dpt beta 49
9 dpt beta 181
11 dpt beta 286
Czy czasem nie za mało wzrasta. Dziś bóle miesiączkowe, boję się najgorszego.
MuszeNo niestety ;( ale kochana dasz radę [emoji8]
Mialam od 3 dc estrofem 2x1No to teraz mnie zaskoczylas, bo większość dziewczyn lapie grype po encortonie. Ja najbardziej sie boje tego accofilu bo różnie dziewczyny mowia. Jedne ze ok a drugie ze bardzo zle. Ale powiedziałam sobie ze przezyje wszystko jezeli tylko jakas mala kruszynka sie pojawi w moim zyciu.
A mozesz mi kochana powiedziec jakie leki mialas przy tym transferze?
Nie odrzuci [emoji110][emoji110][emoji110]Ja biorę encorton i accofil i 0 grypy.
Ale nie wiem czy organizm nie odrzuci zarodka.
No to teraz mnie zaskoczylas, bo większość dziewczyn lapie grype po encortonie. Ja najbardziej sie boje tego accofilu bo różnie dziewczyny mowia. Jedne ze ok a drugie ze bardzo zle. Ale powiedziałam sobie ze przezyje wszystko jezeli tylko jakas mala kruszynka sie pojawi w moim zyciu.
A mozesz mi kochana powiedziec jakie leki mialas przy tym transferze?
Ja biorę encorton i accofil i 0 grypy.
Ale nie wiem czy organizm nie odrzuci zarodka.
Trzymam mocno@Liliana87 Czyli taki standard
@Netiaskitchen Tak badania robiłam rano, a prolutex wjechał po południu. Nigdy tak8ch dawek estrofem nie miałamale to też i wyższy od 700 do ponad 1000
No to tez sporo tego. Ja prawie to samo plus accofil i encorton od 10 dc. A miała cos domacicznego przed? Ja dostałam 5 dni przez accofil domacicznyMialam od 3 dc estrofem 2x1
A potem wlaczyl na 5 dni przed:
encorton 3-1-0 5mg
Luteine 100 dowcipnie 3x2
Luteine 50 pod język 3x2
Duphaston 3x1
Neoparin 6000j
Prolutex od dnia transferu
Procz tego do pozytywnej bety w 15dc mialam jeszcze acard 75mg
Kwas foliowy (metylowany, zmienił po 2 becie na prenatal uno)
Wit. D3
Modulatory homocysteiny (odstawil mi też po 2 becie)
Symformin xr500 (kazal od razu odstawic ale odstawiłam w zeszłym tygodniu) .
To chyba tyle.