reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie to samo. Kir aa i brak kirow implantacyjnych. Za mna 3 ciaze biochemiczne. Wszystkie zakonczone maks 6tc. A u ciebie jak sytuacja?
Przyszla malpa ale slabo sie rozkręca 😕
Kurcze to super! Rozkręci się, zobaczysz ✊🏻
Może to dlatego, że u Ciebie są ciążę biochemiczne? Ja zawsze beta 0, dopiero przy accofilu pierwsza ciąża biochemiczna. Chyba pierwszy raz przy haplotypie AA widzę tak małe dawki 🤔

@s.ols3404 jak sie czujesz? Napisz mi kochana jakie badania zlecil Ci docent?
Oj już przeciwbólowe puściły, ale jest ok 🙂 brzuch mam napięty i wyglądam jak ciężarna. Mdli mnie dość często chyba z tego wzdetego brzucha 😓 Słońce tylko u Ciebie ciążę się pojawiały więc pytanie czy u Ciebie nie zleciłby czegoś innego?
Ocenę subpopulacji limfocytow, ocene cytokin i współczynnika th1/th2 i kiry, a mężowi hla-c. Koszt 1420 zł? Do tego miałam pakiet na trombofilie, homocysteine, ana, tarczycę i krzywą. Myślisz, żeby coś jeszcze zbadać przed stymulacja? 🙂

Ale nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam ✊✊✊za Kropka. Niech da radę!!!
Tak , miałam 1 poddanego. Ale to walka ze NK i skopanymi kirami więc......

Kurcze to super! Rozkręci się, zobaczysz ✊🏻
Może to dlatego, że u Ciebie są ciążę biochemiczne? Ja zawsze beta 0, dopiero przy accofilu pierwsza ciąża biochemiczna. Chyba pierwszy raz przy haplotypie AA widzę tak małe dawki 🤔
Dokladnie takie mam zalecenia. Czyli u ciebie po accofilu cos ruszylo. Wiem ze duzo zalezy tez od zarodka. Trzeba po prostu na niego trafic. Moj lekarz powiedział ze 3 ciaze biochemiczne to musi juz byc cos nie tak. Ze to nie możliwe zeby az 3 zardoki byly zle. Ciekawa jestem co jutro mi powie🤔

Załączniki

• 20200227_192223.jpg
    20200227_192223.jpg
    325,9 KB · Wyświetleń: 81
A więc tak. Dzieć jest i ma serducho[emoji4] glut w całości ma 3mm[emoji28] serducho bije 105[emoji3]

Póki co wporzo, żadnych krwiaków ani innych niepokojących rzeczy[emoji3] basen odradzony do czasu odstawienia luteiny. No i gmeranie tą sondą to w sumie przeklinałam, bo tak mnie przetarło tym papierem ściernym, że masakra...[emoji23] więc marzenia o sexie giną śmiercią naturalną i nawet mi nie żal[emoji23][emoji23][emoji23]

Następna wizyta 12 marca, póki co mam jutro wyspowiadać doktor w klinice o kontynuację zaleceń, recepty żeby wiedzieć do kiedy brać leki[emoji3] tyle i aż tyle

Jednym słowem uffff... ciśnienie miałam nieziemskie do wizyty[emoji28] Paweł przytkany, mina dziwna trudna do interpretacji [emoji23][emoji23][emoji23]

Idziemy z glutem vel PESTKĄ - oficjalna ksywa- wiosłować. Dla formy i żeby mama nie wyglądała zaraz na 9mcy, bo póki co są już 3/4[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No o pięknie!!! 😍

reklama
Cross match i ANA 1 te mi docent zlecil
Reszte zrobilam te co Basia mi podpowiedziała czyli Kiry na pewno hcla meza z tego co pamiętam to jakieś inne ANA i limfocyty . Chcialam tez zrobic cytokiny ale nie mialam gdzie.
A ty kochana jakie badania juz zrobilas?
Nie mam teraz jak spisac te badania ale ja robilam u immunologa w gamecie i on nie zleca takich jak docent. Napewno nie KIR tylko jakies antyfosfilidowe, jakies cos przeciw caial przeciw jadrowe duzo tego nie bylo ale zaplacilam za nie ponad 1000 zl i kompletnie nic nie wyszlo... NAwet mi nie kazal do immuna isc. No ja tez dwie biochem i puste jajo ;( juz sama nie wiem co robic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry