Netiaskitchen
Fanka BB :)
No i duuużo lepiejDziewczynki wyjechało sniadanie. "Dieta mamy" jakis nowy program. Sok z marchwi, racuchy, jajko, twaróg z majonez, MASŁO, jogurt, owsianka.. dwa śniadania niby.. Zobacz załącznik 1085853
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i duuużo lepiejDziewczynki wyjechało sniadanie. "Dieta mamy" jakis nowy program. Sok z marchwi, racuchy, jajko, twaróg z majonez, MASŁO, jogurt, owsianka.. dwa śniadania niby.. Zobacz załącznik 1085853
No i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdziPewnie zależy od testu. One są strasznie jakieś różne. Powinny być skalibrowane a tu ch**... W sumie dobrze, ze mialam drugi taki sam. Trzeci jest inny. Zachowam za czarną godzinę.
Oj chyba nie... Co tam sie w głowce nawymyslalo ?Ok jest
Na tym etapie jest dobrzeDziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
Ja po prostu doszukuję się problemów na siłę. Muszę trochę odpuścić bo zwariuje.Na tym etapie jest dobrze[emoji3526]Są pęcherzyki tu gdzie trzeba. Nie muszą być piękne, zresztą jak są 2 to chyba rzadko bywają choćby podobne. Nigdy nie mialam dwóch, ale miałam jeden brzydki. Teraz on biega po pokoju[emoji7]
On jest zryty jak hu... ide za przykladem NulkiNo i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdzi![]()

Nooooo a zebyscie je widzialyOn jest zryty jak hu... ide za przykladem NulkiDobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze
Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry
![]()
![]()
Ale ja sobie z nim jakos radze
Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna
![]()
A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata
(ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem