• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt.
IMG_20200228_081819.jpeg

Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
Na tym etapie jest dobrze☺️Są pęcherzyki tu gdzie trzeba. Nie muszą być piękne, zresztą jak są 2 to chyba rzadko bywają choćby podobne. Nigdy nie mialam dwóch, ale miałam jeden brzydki. Teraz on biega po pokoju😍

No i dostajesz BANA !!!! za przeklinanie ;_ Ale sie usmialam dostalam telefon zeby zejsc na produkcje, wchodze a ty moj szefo na hulajnodze jezdzi ;)
On jest zryty jak hu... ide za przykladem Nulki ;) Dobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze ;) Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry 😂 😂 😂 Ale ja sobie z nim jakos radze ;) Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna :-D

reklama
On jest zryty jak hu... ide za przykladem Nulki ;) Dobrze ze mamy daleko pokoje od siebie i na innym pietrze ;) Jego asystentki sa wiecznie na probnym bo po kolei ida na zwolnienie od psychiatry 😂 😂 😂 Ale ja sobie z nim jakos radze ;) Zreszta jak juz zauwazylyscie sama jestem zryta wiec swoj swojego pozna :-D
Nooooo a zebyscie je widzialy :o nogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza ;) Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA :-D A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata :-) :) (ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem :-) :):-) :):-) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry