Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak sobie też tłumaczyłam. Ale wczoraj na usg widzialam dzidziePewnie zależy od testu. One są strasznie jakieś różne. Powinny być skalibrowane a tu ch**... W sumie dobrze, ze mialam drugi taki sam. Trzeci jest inny. Zachowam za czarną godzinę.
A dwa to znaczy bliźniaki???Dziewczyny byłam dziś na usg. Lekarz mówi że jest dobrze, są dwa pęcherzyki ale mnie martwi ich nierówny krztalt. Zobacz załącznik 1085860
No i tak dlugo wytzrymalas mocne kciuki a kiedy bedziesz miala wyniki ?Dziewczyny jadę zrobić betę!
No nie wytrzymam do poniedziałku
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie ☺
![]()
Jak tak to czytam, to jak w jakimś serialuNooooo a zebyscie je widzialynogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza
Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA
A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata
(ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem
![]()
Trzymam kciukiDziewczyny jadę zrobić betę![emoji16]
No nie wytrzymam do poniedziałku [emoji2957]
Od rana chodzę szczęśliwa mam nadzieje że tak zostanie [emoji3526]
[emoji8]
Uwielbiam te twoje opisy [emoji846]Nooooo a zebyscie je widzialynogi do samej podłogi, włochy geste i wybielane jak u wiedzmina, normalnie co jedna to lepsza
Moim zdaniem one sa wcale nie potrzebne bo robi taka tylko kawe, przelacza rozmowy i segreguje poczte. Na poczatku sie zachowuje jakby Pana Boga za nogi zlapała ale pozniej codzniennie nawiedza go jego zona a po dwoch tygodniach juz asystentki NIE MA
A myslicie ze czym sie kierowal jak zatrudnial moją cycata
(ostatnio ja polubilam takie mile to jest stworzenie) Chyba nie rozumem
![]()
Moje cytokiny też niespecjalne... I chyba trochę podobne. Podobno podwyższony tnf alfa oznacza jakiś stan zapalny w organizmie. Trochę sie zastanawiam, bo ja robilam je w czasie stymulacji, a Ty?Ja już w klinice, czekam na wizytę. Odebrałam cytokiny i są jakieś nieładne, mogłybyście sie wypowiedzieć na ten temat? Kir aa, cba ok.Zobacz załącznik 1085875