bazylia128
Fanka BB :)
Wiesz jak fajne WSTAC SKORO SWIT NA NA NA NAOoooo, moja piękna już wstała??? Ja dziś o 7-mej wstałam - kuźwa przy sobocie [emoji50]
Jeszcze trochę i ciebie dogonię że wstawaniem [emoji8]

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz jak fajne WSTAC SKORO SWIT NA NA NA NAOoooo, moja piękna już wstała??? Ja dziś o 7-mej wstałam - kuźwa przy sobocie [emoji50]
Jeszcze trochę i ciebie dogonię że wstawaniem [emoji8]

Ten przypadek koleżanki to faktycznie szok [emoji50][emoji50][emoji50]. Tylko ty się do USA nie przeprowadzaj [emoji12].Cześć
WłaŚnie miałam Ci odpisywać,że i tak żle i tak niedobrze
Bo u mnie wieeecznie coś wychodziiiii,niby leczę a i tak dooooooooopaNIE ZOSTAJE NIC INNEGO ,JAK WALCZYĆ,leczyć ,co można i czekanć na ten właściwy zarodek...
Mnie zastanawia bardzo przykład koleżanki-7 lat starała się o drugą ciążę.U nas 9 zarodków,zawsze prawie pozytywne bety,potem poronienia 5,6 tydz. Przeprowadziła się do USA,tam przebadała uzyskane zarodki,podeszła tylko na progesteronie 1x dziennie,3x1 estriadiol i aspiryna w mini dawce i proszę:8 tydz ciąży,najgorsze chyba już za Nią...i o co chodzi???
Tarczyca albo do usunięcia,albo jodowanie-jedno z dwóch na pewnoZobaczymy,co będzie szybsze,skuteczniejsze,bezpieczniejsze.Ufam temu profesorowi,więc bardzo dużo oczekuję od tej wizyty.
Dodatkowo nie wiem co się dzieje,ale już drugi raz w lutym(!) mam @,gdzie moje cykle od 26 lat zawsze co 30,31 dnitera w 17 i 25dc.....echhhh....
Także Kochana .Cieeerpliwości NAM życzę ,której mi mega,mega brakuje....Liczę,że nowa praca zajmie mnie na tyle,że czas szybko zleci
Jadę już 2go. Fajnie ,bo okazało się ,że po drodze zabieram swoją przyszłą asystentkę-więc i podróż zleci szybciej(5h jazdy[emoji13]) i będzie okazja się poznać![]()
Ten przypadek koleżanki to faktycznie szok [emoji50][emoji50][emoji50]. Tylko ty się do USA nie przeprowadzaj [emoji12].
Z tymi cyklami też dziwne że się tak skróciły... Zapytaj na wizycie tego lekarza co on na to[emoji846].
A ja chyba coś przegapiłam z twoją pracą[emoji51]. Gdzie ty 2-giego pędzisz i aż 5 godzin jazdy??? Zaspokój moja ciekawość [emoji12]

O hu...[emoji23]. Chyba muszę ograniczyć kontakty z tobą [emoji23][emoji23][emoji23]Wiesz jak fajne WSTAC SKORO SWIT NA NA NA NA [emoji7] [emoji7] [emoji7] Na poczatku mi sie nie chcialo i za kazdym razem sobie zadawalam pytanie co ja Q...A ODPI....LAMAle pozniej masz tyle czas dla siebie i oczuwam tyle endorfin, pozniej to przechodzi w ADHD i nie kontrolowane wybuchu entuzjazmu, wydzieranie sie w samochodzie do radia bo spiewaniem tego nie mozna nazwac
[emoji106][emoji23] wskoczeniu mezowi jak dziecko na biodra, opowiadaniu mu 50 - ciu zupelnie nic nie znaczacych historii, czolganiu sie po podlodze z psami - dziwic sie ze ze mna wytrzymuja
A pozniej mnie dopada tak przyjemne uczucie zmeczenia ze az sie tym rozkoszuje i nawet nie wiem kiedy zasypiam i za chwle sie budze i tak od nowa
![]()
Żarcie baaaardzo ważne w hotelu [emoji12][emoji12][emoji12].Chciałabym się przeprowadzić -ale Oni chyba nie są na mnie gotowi [emoji2957] [emoji2957] [emoji2957]
A serio to nie ma opcji-bynajmniej na razie.
Z pracą nie przegapiłaś ,bo chyba zbyt wiele nie pisałamnie chcę zapeszać
Czeka mnie 8 tygodni szkolenia w Głogowie,mam zarezerwowany spoko hotel z fajnym żarciem
do domu tylko na weekendy,także mój Małż zostanie "Słomianym wdowcem"-i dobrze ,może zatęsknimy na nowo,bo ostatnio już mam Go dość[emoji12][emoji12][emoji12]
@fredka84 ,Freeeeeeeeeeeedzia!!!! a ja ostatnio dopiera zczaiłam ,że Ty ze Szczecina jesteś!
Może wypadałoby jakąś kawę popełnić????[emoji41][emoji41][emoji41]![]()
Tak czuję, że jesteśmy na podobnym etapie, bardzo chcemy działać a nie za bardzo wiem jak i wszystko po omacku. Już trochę zaczynam mieć parcie ,że czas leci nieubłaganie a u nas ciagle du..Też się podpisuję pod Twoimi słowami. Hu... wie o co tu chodzi [emoji849]
Moj Łukasz znowu uslyszal jakas reklame w radio i mi to kupil i kaze lykac to jest jakas nowość, dziewczynki czy ktoras z was to stosuje? Nie denerwuj sie na MaruniaDziękuję, ze pytasz. Ja czuje się dobrze, choć dzis od rana czuje delikatnie caly brzuch. Jeszcze coś tam leci brązowe. Odkąd jestem w ciazy to budzę się o 2 nocy, rowniutko, jak z zegarkiem w ręku. Czasami uda mi sie jeszcze zasnąć, czasami nie..
Mój Marunia to sobie wczoraj przechlapal. Był ostatni dzien w pracy. Robili pozegnanie jego i jeszcze jakiegoś emeryta. Także widzialam go wczoraj przy obiedzie i potem juz sie nie zjawił, bo wiedział, ze chlora pogonie. Wrocil do domu w stanie niewazkosci A dziś od rana sie podlizuje.. zaczyna szkolenia 9 marca, chyba w Szczecinie. Ten tydzień ma na załatwienie wszystkich dokumentów, badań, ubezpieczeń itd.
Pokaż kochana ta szklarniemozesz co jakiś czas wrzucać jak kielkuja zieleninki, lubię patrzeć
fajnie,ze masz wszystko ogarnięte na weekend. Dawno już nie miałam takiego porządku i wewnętrznego spokoju.
Jejku jak ja cie podziwiam za ten ogrodNo się wydało, po dobranocce się chodzi spać to się wcześnie wstaje [emoji23]
Ja jeszcze nic nie zrobiłam, tylko siebie ogarnęłam twarzowo bo nie lubię jak lump niewyspany wyglądać [emoji41].
Zaraz śniadanko i potem sprzątanie...
Dziś też sieje nasionka [emoji846]. Tylko kwiatki; jedne mam takie że przed siewem trzeba je trzymać w lodówce przez tydzień i dopiero wysiać[emoji50]
Jak zaczęłam czytać to sobie myślałam że ci jakieś dragi kupił [emoji23].Moj Łukasz znowu uslyszal jakas reklame w radio i mi to kupil i kaze lykac to jest jakas nowość, dziewczynki czy ktoras z was to stosuje? Nie denerwuj sie na MaruniaMoj brat tak ma na imie. Jeden Marek a drugi Jarek
Facet czasami musi tym bardziej ze mial powod ku temu
Ta szklarenke musze przeniesc w jakies bardziej naslonecznione miejsce
Ale bede dbac o nia jak o dziecko
Ja zawsze sie staram robic zakupy i porzadki w czwartki. To wszystko zalezy od intetnsywnosci tygodnia. Wtedy zawsze Łukasz przychodzi albo przyjedzie po mnie samochodem...W piatki sa za duze kolejki a przy moim adhd nie potrafie wystac w tych kolejkach i poza tym to zauwazylam ze jak juz za dlugo stoje to sie jeszcze rozgladam po polkach i wkladam do koszyka zupelnie nie potrzebne rzeczy
Dzisiaj wieczorem tez juz zrobie obiad na niedziele to w niedziele do poludnia przelezymy w pizamach
Pizame tez kupilam sobie w lidlu taka z disneya i oczywiscie kroliki na wielkanoc
Lubie takie pierdoly. Poza tym ja sie w tym roku nie moge doczekac Wielkanocy bo wiem ze wtedy juz duza czesc ROBOTY bedzie za nami
Moze juz nawet bede po transferze ;_ Napewno nie zrobie bety do wielkanocy. Nie chce sobie w razie czego psuc swiat
Pochwal sie co tam mialas dzisiaj juz na snaidanko?
Coś ty, gdzie mój grajdół do konkursu [emoji23]. Ja mam wiecznie syf przez te moje psy [emoji12].Jejku jak ja cie podziwiam za ten ogrodA startujesz w jakis konkursach? Bo u nas na wsi sa takie powiatowe konkurs na najpiekniejszy ogrod
![]()