• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dobrze ze piszesz bo zastanawiam się nad takimi brwiami bo na lewym oku mam ubytek brwi tak w 1/3 ich długości od skroni jak by mi wyżarła je jakaś Menda 😜 sama nie wiem co i jak a trochę się boje bo nie chce wyglądać jak idź stad i nie wracaj 🙂 może coś polecisz ?
Microblaiding jest bardzo naturalny, jeśli jest dobrze zrobiony, nie widać które włoski są prawdziwe, a które dorysowane 🙂 i można fajnie skorygować takie „dziury” w brwiach 😊

reklama
Ja juz w domku. Nastawiam kąpiel w mojej cudownej wannie - bedzie duuuzooo piany ;) Nastawiam rosółek i potem czekam na sasiadke ;) @Liliana87 a u ciebie jest dzisiaj rosółek ? ;)
Oczywiscie jak sie kąpie to Ozinek z Alutka mnie pilunaja na krzesełkach musze je ustawiac obok wanny a kiedys Ozi mi wskoczyl ;) Ale sie Lukasz wydzieral bo cala lazienka w wodzie ;)

U mnie tyż.
Padał rano, znaczy się. Bo teraz mży i mży[emoji58][emoji58][emoji58]
No poważnie, poważnie. Ech.
Starość i głupota mi wychodzi. Bo człowiek zawsze bierze na siebie więcej niż może [emoji2356]

Ps. U mnie zapowiadają przerwę w opadach między 13 a 16sta [emoji2957]to będę balkon w tym okienku ogarniać [emoji39][emoji851]
U nas nie przestaje padać, najpierw śnieg a teraz deszcz [emoji49]
I dziś w tym deszczu i po błocie napitalałam [emoji12]. I rekord walnełam [emoji12]. A mokra jak szczur byłam [emoji51]. Teraz relaks i zarełko.
@bazylia128 dumna jesteś?
Screenshot_20200229-122416.jpeg
IMG_20200229_124854.jpeg

Ja juz w domku. Nastawiam kąpiel w mojej cudownej wannie - bedzie duuuzooo piany ;) Nastawiam rosółek i potem czekam na sasiadke ;) @Liliana87 a u ciebie jest dzisiaj rosółek ? ;)
Piękna masz ta wannę, też bym w niej polezala;)
U mnie rosół? A kto mial by to zrobić? Maz?? Hahah[emoji23] wlasnie przywiózł mięsko z kurczaka , fryteczki i surówkę. Z sosem łagodnym rzecz jasna. Może się po tym dobrze zalatwie;)

reklama
Hej dziewczyny ja dziś miałam w planach tyyyyle zrobić.... a nie mam zmieru i sił na cokolwiek. W konsekwencji tylko pranie, zmieniłam pościel i umylam piekarnik bo dziś pizza będzie. Skończyłam piekarnik i padłam na kanapie. Mąż ogarnia podłogi. Ja muszę odsapnąć - za dużo zrobiłam. Dziś ciągną mnie pachwiny jakbym wczoraj jaki fitnes uprawiała [emoji33] chodzenie sprawia ból.

@NadziejaJest - kiedy ty masz wizytę? I który już tydzień?

@Liliana87 fajnie ze pozwolili ci wrócić do domu 🥰 odpoczywaj

U mnie dziś aplikacje pokazują 9tydzien, boje się jak diabli święconej wody. Czuje ze wychodzi mi opryszczka na ustach, zawsze tak mam kiedy jestem osłabiona i boje się ze się rozwinie [emoji27] generalnie znowu jestem kłębkiem nerwów - boje się ze coś złego się dzieje z moim maluszkiem ze serduszko stanęło albo co gorsza nie urósł [emoji27]

Jutro urodziny męża. Czekam aż prezent dojdzie - kupiłam mu taki sam zegarek do telefonu tylko kolor czarny. Jutro tez idziemy do rodziców na obiad i pewnie kawę urodzinowa - mama na bank upiekła tort [emoji512]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry