Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z toaletą sie widze rzadko,ale tak mam od zawsze, nie wiem czy ten wysoki progesteron cos zmienił.No ja bierzesz doustnie to można tu zwiększyć.
A nie zapychacie się? Przy takich dawkach proga? W sensie zaparć itd?
Mi nie kazali. Ale odkąd zmądrzałam badam. Mało tego-badam przed transferem.
Mało tego - sprawdzę endometrium przed transferem.
I jeszcze estradiol będę monitować.
Jak już Kuwaaaaaa doczekam tego transferu![]()
Mi zawsze mowil, ze musi byc min 20. Przy pierwszym świeżym mialam 100, przy 2 juz 16 i wlaczyl prolutex no i przy 3 jakoś 14 i tez kazał brać. W 10dpt mialam progesteron 40 A dawki zostawił te same.
No to niezły masz zapas- nie zabraknie na pewnota luteina pod język jeat paskudna. Caly czas w buzi gorzko. Język biały ,poliki też. Potrawy jakies takie gorzkie. Ale trzeba przetrwac[emoji123]
A bierzesz encorton?A nie boli Was głowa od tego progesteronu? Mi od wczoraj pęka normalnie... Ale dziwne ze od wczoraj dopiero skoro biorę piguły już prawie tydzieńi też mam trochę problem z
ale daje radę bez leków póki co
mysle ze to przez to ze jestem wege.. Bardzo duzo jem warzyw żeby się zapchać...
I jaki materac [emoji7] no sypialnia w stylu glamour [emoji173]
Tak[emoji173] i mam nadzieję,że niedługo w trojeczke [emoji173]Echh.
Przykre czasami są te rodzinne sprawy... Ale! Najważniejsze, że Wy jesteście szczęsliwi[emoji176][emoji176][emoji176]
Z mięskiem, cebulką to znam i robię.A to ja robię taki fulwypas z mięskiem, cebulką, ewentualnie owockami i milionem przypraw w zależności od designu. Już mi ślinka cieknie[emoji4][emoji39][emoji39][emoji39] lubię różne ale najbardziej z kurkumą, papryką, daktylem, morelą i sezamem[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Gryzie, niestety. Ale on twardy zawodnik jestNieciekawa sytuacja, nie zazdroszczę [emoji853]. Na pewno to twojego męża gryzie w środku, ale tak to czasem jest z rodziną, z pseudo rodziną [emoji853]. I skoro oni pokazali swoje prawdziwe oblicze to widzę że nie ma czego żałować [emoji8]
A co do domu, to myślę że musisz @bazylia128 jakieś plany wysłać, bo ci spokoju nie da [emoji23]
Nieee utrogestan, i progesterone besins... I estrofem i acard i metypredA bierzesz encorton?
Bo głową to po nim mi nawala zawsze![]()
Czasami ludzie mają nawalone pod kopułą. Ale życie uczy nas twardej dupy. Nie damy się!Paskudny układ. Ale u mnie nie lepiej. Byłam niewłaściwą partią dla Pawła, więc również z tego powodu nie mamy z jego rodzicami kontaktu.