bazylia128
Fanka BB :)
Tak byly juz takie przypadki na forumU mnie podany tylko jeden
Czyli myślicie że z tego jednego jedynego zrobiło się 2?To możliwe?Znacie taki przypadek?Nadal w to nie wierzę !
Ło matkobyłoby wesoło w domku ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak byly juz takie przypadki na forumU mnie podany tylko jeden
Czyli myślicie że z tego jednego jedynego zrobiło się 2?To możliwe?Znacie taki przypadek?Nadal w to nie wierzę !
Ło matkobyłoby wesoło w domku ☺
Od jutra.A od kiedy masz brać ? Bo ja mam prawdopodobnie w czwartek też na naturalnym ...i wg mojej kliniki to bez żadnego progesteronu . I chcę na własną rękę brać bo trochę się boje bezbędziemy razem czekać ☺o ile nasz kropus będzie silny
![]()
Niech moc będzie z Tobą [emoji2284][emoji2285][emoji2150]Ja pierdziele bede tu siedziec dzisiaj do wieczora tyle mam do zrobienia jeszcze przed wolnym...
A jakie masz zarodki i który to Twój transfer ?A od kiedy masz brać ? Bo ja mam prawdopodobnie w czwartek też na naturalnym ...i wg mojej kliniki to bez żadnego progesteronu . I chcę na własną rękę brać bo trochę się boje bezbędziemy razem czekać ☺o ile nasz kropus będzie silny
![]()
To super że wyniki dobre, a tak się bałaś [emoji8].I już po wizycie . Moje wyniki tarczycowe są ok , endomenda „śpi” i na początku kwietnia po powrocie z Polski ruszamy ze stymulacja [emoji1374][emoji3526]Niestety z nasieniem nie jest rewelacyjnie , duża cześć jest złej jakości, są leniwe jak to lekarz określił .. Także będą do zapłodnienia wybierać tym razem tylko te najlepsze . Kur.. w poprzedniej klinice zawsze wszystko było ok ... jakbym sama nie pytała to nic bym wogole nie wiedziała .. a tutaj odrazu , ze nie ma rewelacji i z pana strony tez jest problem, ale postaramy się pomoc . Będę miała zmienione leki do stymulacji i większe dawki .[emoji1374][emoji1364]Także jedziemy teraz na ciacho i omówić wszystko jeszczexraz na spokojnie .[emoji513][emoji3164][emoji3050][emoji511][emoji507][emoji477]️
Ale w kwietniu będzie się działo!I już po wizycie . Moje wyniki tarczycowe są ok , endomenda „śpi” i na początku kwietnia po powrocie z Polski ruszamy ze stymulacja☺Niestety z nasieniem nie jest rewelacyjnie , duża cześć jest złej jakości, są leniwe jak to lekarz określił .. Także będą do zapłodnienia wybierać tym razem tylko te najlepsze . Kur.. w poprzedniej klinice zawsze wszystko było ok ... jakbym sama nie pytała to nic bym wogole nie wiedziała .. a tutaj odrazu , ze nie ma rewelacji i z pana strony tez jest problem, ale postaramy się pomoc . Będę miała zmienione leki do stymulacji i większe dawki .
Także jedziemy teraz na ciacho i omówić wszystko jeszczexraz na spokojnie .
![]()
HeheKochana a kiedy na usg? Boże bd czekała jak na swoje![]()