klaudiaanita
Fanka BB :)
O kurczęTak byly juz takie przypadki na forum![]()
Czyli cuda się zdarzają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczęTak byly juz takie przypadki na forum![]()
Chciałabym chciałaZdarza się, rzadko ale się zdarzanie znam osobiście nikogo, ale bedzie bosko jak będziesz pierwsza
![]()
Jak to troszkę?!? Coś mi tu porządniejesz za bardzo [emoji12]. Zapasy porobilaś?Wreszcie Was nadrobiłam! @klaudiaanita no pewnie ze mógł się podzielić, ale by było super! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja miałam tak intensywny weekend, ze wczoraj żywcem padłam. @fredka84 mi zaraz napisze ze się pewnie nawaliłam [emoji23][emoji23][emoji23] [emoji1635] to tez fredzia [emoji23][emoji23][emoji23] troszkę
A dziś leżę w pracy, bo mam luźny dzień.
Teraz dobra passa bo ja z @bazylia128 nie transferujemy[emoji23]Ale w kwietniu będzie się działo! [emoji110][emoji110][emoji110] Oby była taka passa jak jest teraz [emoji3590]
Były, byłyTak byly juz takie przypadki na forum![]()
Oj pierdzieliszTeraz dobra passa bo ja z @bazylia128 nie transferujemy[emoji23]
Nie, no musisz brać przecież. Chyba głupio żartowała sobie.Dziewczyny do którego tyg ciąży bierzecie leki? Dziś mam 13dpt beta z wczoraj 384,
Progesteron 60...
Dzwonie dziś do kliniki, że w niedzielę kończą mi się leki, a położna, ze beta dobrze rokuje więc jak się skoncza to już nje brać...
Biorę Encorton 2x1
Luteina pod język 3x2
Crinone dopochwowo 1x1...
I tak z dnia na dzień mam wszystko odstawić? Trochę się boję
Nieeee, co się okazało ona chyba w ogóle do lekarza się nie pofatygowała... Zadzwonilam drugi raz i już nie byłam taka miła i okazało się że jednak muszę brać i recepta się znajdzie dla mnie!Nie, no musisz brać przecież. Chyba głupio żartowała sobie.