Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez zaczynam stymulacje najprawdopodobniej dzisiaj pierwszy zastrzyk. Tylko to juz bedzie moja druga stymulacjaPrzeżyłam pierwszy zastrzyknie uciekłam..ha ha. Teraz tylko do soboty na pierwszy podgląd. Powiedzcie mi proszę jak Wy się czujecie/czułyście podczas stymulacji? Na co muszę się przygotować. Teraz jestem w pracy ale czy myślicie że będę musiała brać l4?? Pozdrawiam
![]()
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Nulka ja nie bralam inne opcji pod uwageNo to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!!
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie☺☺
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę❤Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.

Takie wiadomosci lubimy z samego rane ale ze tak szybko mialas USG ?! A jakich wymiarow jest pecherzyk?Laseczki miłego i owocnego dnia!!!
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajciepls. Boję się jak cholera...
JednoIle opakowań potrzebujesz? W sensie o ile pytać?
Bosko [emoji8][emoji16]No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie[emoji4][emoji3526][emoji3526]
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę[emoji3590]Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
Nie taki diabeł srrasznyPrzeżyłam pierwszy zastrzyk [emoji38]nie uciekłam..ha ha. Teraz tylko do soboty na pierwszy podgląd. Powiedzcie mi proszę jak Wy się czujecie/czułyście podczas stymulacji? Na co muszę się przygotować. Teraz jestem w pracy ale czy myślicie że będę musiała brać l4?? Pozdrawiam [emoji38]
Ja tez nie spodziewałam się usg rano. Bylam w takim szoku, że dowiem się juz od razu, ze bałam się tam wejść...Wymiar masz na fotce, 0.56cm❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Nulka ja nie bralam inne opcji pod uwageTakie wiadomosci lubimy z samego rane ale ze tak szybko mialas USG ?! A jakich wymiarow jest pecherzyk?