Ruda08
Fanka BB :)
Ja tak samoMi tez pierwszy moj zastrzyk zrobil maz bo mi sie tak rece trzesly ze nie umialam pena nacisnaca pozniej juz drugi sama zrobilam i tez chyba o niebo lepiej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak samoMi tez pierwszy moj zastrzyk zrobil maz bo mi sie tak rece trzesly ze nie umialam pena nacisnaca pozniej juz drugi sama zrobilam i tez chyba o niebo lepiej
![]()
Dawaj od razu znać co tam ci wujcio powiedział [emoji8]. Daleko masz do Łodzi?Trzymam kciuki za wszystkie w dniu dzisiejszym mimo pogody do duu....py a ja wyruszam w podróż ostatniej szansy do Łodzi- akurat pogoda taka ze łódka się przyda [emoji110]
Suuuper cieszę się!!!No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!!
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie☺☺
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę❤Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
400 km ale damy rade o 9 startujemyDawaj od razu znać co tam ci wujcio powiedział [emoji8]. Daleko masz do Łodzi?
Pierwszy jest chyba najgorszyPrzeżyłam pierwszy zastrzyknie uciekłam..ha ha. Teraz tylko do soboty na pierwszy podgląd. Powiedzcie mi proszę jak Wy się czujecie/czułyście podczas stymulacji? Na co muszę się przygotować. Teraz jestem w pracy ale czy myślicie że będę musiała brać l4?? Pozdrawiam
![]()
CudownieNo to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!!
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub KropkęUff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
No piękna ta kropka !!! Kiedy wizyta na serducho ???
Potwierdzam! Pod konuec stymulacji to juz mi bylo ciezko usiąść z bólu. I chodzić też musiałam ostrożnie po miałam wrazenie ze mi wszystko pękniePierwszy jest chyba najgorszy, ale później jak będziesz np w gościach, to już zrobisz sobie nawet na szybciutko w toalecie
. Przygotuj się ze będziesz czuła jak jajeczka się produkują na wysokich obrotach, możesz czuć delikatne ciągniecie i bóle jajników, ale nie myśle żebyś potrzebowała L4, po punkcji to nie jest zły pomysł, ja np byłam na zwolnieniu i myśle ze dobrze, bo jednak jest się trochę zmęczonym, a niektóre dziewczyny czuja się zle. Powodzenia i dużo jajeczek
![]()