reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dziewczynki wyszłam i jestem pod wielkim wrażeniem !!!!! Kazał mi jeszcze zrobic ANA jak będzie dodatnie to jeszcze ANA 3 zalecenia wyślę na maila! Tez tak miałyście???? Mam mało DS 2 imlantacyjnych brakuje mi 3 w związku z tym accofil podskórnie i co 3 dni morfologia a pozostałe badania jak się wyraził nie najgorzej miesiąc przed transferem immunosupresja mocniejsza lub słabsza w zależności od ANA! I heparyna tez ! Kurczę czuje się jak bym dostała gwiazdkę ze nie muszę tych immunoglobulin mieć 😄😄😄
To teraz ✊✊✊i działaj!!!

Nie zamartwiaj się na zapas. Łożysko przodujące to tak od 20 tc . Większość kobiet nawet jeśli je ma nie ma aż takich problemów. Tamta dziewczyna była jedyną z tym problemem. Większość to szyjki,.uciekające wody, białko w moczu, ciśnienie.
Z każdym dniem łożysko powinno się podnosić. Na pewno powinnaś wypoczywać i nie martwić się na zapas.
Staram się ;)

Niestety tak, endomenda oslabia jakosc jajek, zwlaszcza jesli nie jestes na hormonach i masz normañnie okres. Ginekolog powinien przepisac tabsy i pilnowac zeby nie bylo okredu, zeby endomenda nie szalala i nie robila zniszczen.
Trzymamy kciuki za kropki
emoji110.png
emoji110.png
Ja każdy cykl, który był przerwa w in vitro to brałam tabletki antykoncepcyjne. Nawet jak był to miesiąc. Dzieki!
Heh... Kochana na pocieszenie Ci powiem ze ja po 1 procedurze nie mialam zadnych mrozaków. Z 10 komórek prawie wszystkie sie zesrały niestety... Teraz też mimo 11 oocytów zamrożoną miałam tylko 1 blastkę. I wiesz co? Cieszyłam się. Że jest chociaż jedna. A ty masz jeszcze szansę na 2 następne! 😁 uszy do góry, cyc do przodu, nie jest źle! 💪👍
Masz rację 😘 Ale jak z ostatniej próby 6 komórek dojrzałych i 3 blastocysty, a teraz z 13 jedna to szok! No nic żyje się dalej i modlę się o kolejne dwie 🙏🏻

Aniu, to ja się czuje zaszczycona że Was poznałam, w rzeczywistości nie mogłam się oprzeć wrażeniu jaka pozytywna z Was para ale też jak fajna osoba jest każde z Was indywidualnie ;) Do tego nie potrzeba lat znajomości aby wiedzieć że trafiło się na wyjątkowych ludzi. Wasze dziecko będzie szczęściarzem [emoji14]
A ja drogie koleżanki byłam na MEZOTERAPII w Invikcie jak kolwiek dziwacznie to brzmi :laugh2: Mam nadzieję że moje jajniki będą teraz z 10 lat młodsze niż ich właścicielka hahahaha.... A tak na serio to na cuda nie licze, może jakiś jeden zarodek chociaż z tych eksperymentów się uda sklecic! Może złożę na Wielkanoc koszyk pełen jaj to na wydmuszki kilka zostanie :laugh2: Mina mojego lekarza bezcenna jak mu wymienilam listę suplementów jakie przyjmuje do tego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dopytalam wreszcie lekarza czy mogę zbadać krzywą cukrową żeby wykluczyć IO ale się aż zaczął sśmiać że u mnie to na pewno nie jest problem.. Nie mam PCO, nadwagi itd.. Myślę że wie co mówi..
Czułaś coś czy to był zabieg na śpika?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry