Liliana87
Fanka BB :)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji8] dalej prosze o kciukolce Wasze, moje kochane [emoji8]Kochana super wieść [emoji7][emoji7][emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji8] dalej prosze o kciukolce Wasze, moje kochane [emoji8]Kochana super wieść [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzięki, ale sama wiesz jak jest [emoji8]. Człowiek sobie coś nawkręca i ciężko to wyplenić z główki [emoji8]Ale kochana Ja tez mialam A udało się za 3 razem. To wiele czynników musi sie zgrać jednocześnie. Nie trać wiary, on wie co robi. Musisz być silna, bo kto jak nie Ty???
Haha tylko tobie się dostało? Co odjebalas?ujjj to nie do mnie ja raczej mam opinie najwiekszej grzesznicy na forum. Nie wiem czy to kiedys czytalas ale tak mnie nazawala jakas serdeczna ktora tu wpadla, zwyzywala mnie i wiecej sie nie pojawila![]()
![]()
![]()
I jaJa mam aplikację na telefon i nic nie wyskakuje
Jest łatwiej i szybciej niż w wyszukiwarce grzebać, co nie?
Wiem ;( mi łatwo mowic, zawsze tak było. Innych pocieszam A sama czlowiek małej wiary.. Ale po to mamy siebie wzajemnie [emoji8]Dzięki, ale sama wiesz jak jest [emoji8]. Człowiek sobie coś nawkręca i ciężko to wyplenić z główki [emoji8]
Dobrze to pamiętam, Bazylka mi opisywała wtedy. Czyli przeze mnie ten bezmózg wylał swoje żale. Jakis taki troll.Haha tylko tobie się dostało? Co odjebalas?[emoji16]
Jak na razie widzialam tylko reklamę akcesoriów dla zwierząt, jakies miski, klatki dla chomików czy cuś. Będę teraz czujnaJa mam aplikację na telefon i nic nie wyskakuje
Oj tak. Ja sie tylko raz zalogowalam przez kompa, jak mi odmówiła apka dostępu A taka już uzależniona,ze zrobilam to z kompa w pracy bo w domu nie mamy sprawnego [emoji85][emoji85][emoji85] i nawet nie wiem jakie mam hasło.. jak by szlak trafił to ja nie wiem co bym zrobiła..Jest łatwiej i szybciej niż w wyszukiwarce grzebać, co nie?
tak prawie tylko mi. Cos tam napisala ze ja jestem najgorsza cos tam ze PORZESTAN ze zabijam swoje zarodki. Jakos tak to chyba dziewczyny bylo co? A potem @Aduś16 to gdzies zglosila i sie skonczyloHaha tylko tobie się dostało? Co odjebalas?![]()