fredka84
Fanka BB :)
Każdemu odpowiednią reklamę dopasują [emoji23]Jak na razie widzialam tylko reklamę akcesoriów dla zwierząt, jakies miski, klatki dla chomików czy cuś. Będę teraz czujna[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdemu odpowiednią reklamę dopasują [emoji23]Jak na razie widzialam tylko reklamę akcesoriów dla zwierząt, jakies miski, klatki dla chomików czy cuś. Będę teraz czujna[emoji23]
Tak chyba tobie wtedy odpisywalamDobrze to pamiętam, Bazylka mi opisywała wtedy. Czyli przeze mnie ten bezmózg wylał swoje żale. Jakis taki troll.
Tylko szkoda że jedyna reakcja na posta to kciuk, nie?Oj tak. Ja sie tylko raz zalogowalam przez kompa, jak mi odmówiła apka dostępu A taka już uzależniona,ze zrobilam to z kompa w pracy bo w domu nie mamy sprawnego [emoji85][emoji85][emoji85] i nawet nie wiem jakie mam hasło.. jak by szlak trafił to ja nie wiem co bym zrobiła..
Na pewnoTak chyba tobie wtedy odpisywalam![]()
Haha, nooo[emoji23]Tylko szkoda że jedyna reakcja na posta to kciuk, nie?
Czasami się brecham że szok, a tu mogę tylko dać kciuka [emoji849]
Tylko chomika mi teraz brakuje, to faktKażdemu odpowiednią reklamę dopasują [emoji23]