Waleczna36
Fanka BB :)
Przesunąć transfer ... i poinformować o wynikach mojego lekarzaA masz scenariusz na wypadek gdyby badanie wyszło źle?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przesunąć transfer ... i poinformować o wynikach mojego lekarzaA masz scenariusz na wypadek gdyby badanie wyszło źle?
Ja myślę że to jest dobry plan, rób te badanie, szkoda marnować zarodka. Takie moje zdanie [emoji6]Przesunąć transfer ... i poinformować o wynikach mojego lekarza
Ajć nic Ci nie odpuszcza to krwawienieDziewczynki ja Was pozdrawiam z szpitalnego łóżkaw nocy zaczęła mi lecieć krew. Pojechaliśmy do szpitala i krwawienie było „w trakcie” zresztą cały czas leci. Chyba dzisiaj to najwiecej mi leci. Z dzidzią wszystko Ok. Czekam na obchód, wgl jestem zaskoczona, że mnie zostawili. Ale sami powiedzieli, że widać cały czas krwawienie i nie mogą mnie tak wypuścić. No i chwała im za to
Brzuch mnie nie boli
Skubane łożysko nie daje mi się nudzić
![]()
Staram się dziewczyny ..Ale jesteś dzielna . Najważniejsze że z dzidziusiem wszystko dobrze
Kochana, grunt, ze z Maleństwem wszystko ok. Ale faktycznie, tyle co już przeszłaś to już i tak by wystarczyło... No nic, trzymaj, bądź dzielna i dawaj znać kiedy wyjdziesz do domkuDziewczynki ja Was pozdrawiam z szpitalnego łóżkaw nocy zaczęła mi lecieć krew. Pojechaliśmy do szpitala i krwawienie było „w trakcie” zresztą cały czas leci. Chyba dzisiaj to najwiecej mi leci. Z dzidzią wszystko Ok. Czekam na obchód, wgl jestem zaskoczona, że mnie zostawili. Ale sami powiedzieli, że widać cały czas krwawienie i nie mogą mnie tak wypuścić. No i chwała im za to
Brzuch mnie nie boli
Skubane łożysko nie daje mi się nudzić
![]()
A Ty jak sobie dajesz radę? Lepiej troszkę?@Czarna1985 sto lat! Spełnienia i tego jedynego kropka jaj najszybciej❤
@sandra777.12 najważniejsze że kropson się trzyma! I my tu kciuki trzymamy jak damy!![]()
Jesteś moją bohaterką [emoji173]Staram się dziewczyny ..
Najważniejsze ze z Andrzejkiem wszystko dobrzeStaram się dziewczyny ..