Liliana87
Fanka BB :)
Kurde, ja nie mogę odpalićMoje drogie mysle, ze ze mozecie czuc sie spokojne w zwiazku z koronawirusem, skoro nad Wami czuwa ktos taki [emoji16][emoji38][emoji23]
Przepraszam, musialam [emoji12][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde, ja nie mogę odpalićMoje drogie mysle, ze ze mozecie czuc sie spokojne w zwiazku z koronawirusem, skoro nad Wami czuwa ktos taki [emoji16][emoji38][emoji23]
Przepraszam, musialam [emoji12][emoji23][emoji23]
Dziewczyny a powiecie troche wiecej o tych badaniach? Bo ja się kompletnie nie znam. Moja kuzynka mi tylko opowiadała, ze miala usg i pappa i jej wyszlo 1;291 i musiala miec amniopunkcje czy jakoś tak. Ale wyszło dobrze. Mowila,ze krew miala tydzien wczesniej niz usg i byla wtedy przeziębiona i może dlatego. A ja jestem umówiona na to usg i mówili mi,ze robia od razu pappa. Ale dopytam teraz jak będę. A powinnam robić jakies inne badania? Czy jasne tych cos wyjdzie nie tak?? Mam 33 lata.To jak wymyślisz jakje te badania z krwi bedziesz robić to daj znać. Ja jakoś do tego sanco nie jestem przekonana,a sama bede coś robić na pewno.
Ja z kolei pierwszy raz doswiadczam mdłości i słodkie mi nie wchodzi. Ale po polusniu ide do sklepu to zakupie ogorki kiszone i chipsy ovenbaked[emoji3526]
Wpisz w yt Koronawirus w Slubicach [emoji23]Kurde, ja nie mogę odpalić
A dziękuję, ja to jak tak nadal się będę czuć, to całe życie mogłabym chodzić w ciąży@Dakita30 jak się czujesz??
Ja też nieKurde, ja nie mogę odpalić
JaDziewczyny czy któraś z Was ogarnia invitro w Warszawie? Bo mój męż mnie namawia na zmianę kliniki....
Obejrzałam [emoji23][emoji23][emoji23]Wpisz w yt Koronawirus w Slubicach [emoji23]
Konferencja szefowej sanepidu, masakra [emoji12][emoji38]