NadziejaJest
Fanka BB :)
Kuzwa! Dziewczyny musialam siegnac papier z pawlacza wiec musialam sie trochę wyciągnąć i teraz przezywam ze zaszkodzilam! 

kurde...ja to jestem
czy z tym wyciaganiem rak do gory to zabobon jakiś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie.. bez przesadyKuzwa! Dziewczyny musialam siegnac papier z pawlacza wiec musialam sie trochę wyciągnąć i teraz przezywam ze zaszkodzilam! [emoji26][emoji26][emoji26] kurde...ja to jestemczy z tym wyciaganiem rak do gory to zabobon jakiś?
Coooo?Kuzwa! Dziewczyny musialam siegnac papier z pawlacza wiec musialam sie trochę wyciągnąć i teraz przezywam ze zaszkodzilam!kurde...ja to jestem
Może nie zabobon ale takie jednorazowe sięgnięcie Ci nie zaszkodzi spokojnie.Co ja się osluchalam co wolno a czego nie nabrałam do głowy że nawet okien bałam się myć w pierwszej ciąży jej początkiem Wszystko zależy od naszego samopoczucia i stanu fizycznego.Kuzwa! Dziewczyny musialam siegnac papier z pawlacza wiec musialam sie trochę wyciągnąć i teraz przezywam ze zaszkodzilam!kurde...ja to jestem
Moja mama za każdym razem jak rozmawiamy - ale tylko nie podnoś rąk do góryCoooo?Jak mogłaś? Wiesz, że wyciągając ręce do góry mogłaś niesamowicie zaszkodzić dziecku? No dziewczyno, opamiętaj się....
Ufff... Oczywiście żartuję, no ale kurde jak czytam takie historie to sobie myślę, że czasem lepiej obrócić to w żart i nie popadać w paranojępierwsze słyszę tego typu historię. Ja podnoszę ręce w górę, wyciągam się jak mam ochotę, schylam się pod prysznicem i gole nogi... A kobiety w Afryce noszą wiadra z wodą na głowie trzymając je rękami i też rodzą zdrowe dzieci
![]()
Dlatego powinni dawać znać wcześniej, ja też liczyłam się z tym, że jak wieści bd nie takie jak oczekiwalam to, że bd ryczeć przy lekarzu i embriologachJa w dzień transferu tez dopiero dowiedziałam się ile pobrali dojrzałych komórek (bk wiedzialam tylko ile bylo pęcherzyków), się zapłodniło i ile mamy blastek. Dlatego po tych wieściach wchodziłam z sercem w gardle i zapłakana na transfer.
No i dostałam informację. Nie mamy zarodków. Trzecie in vitro. Cudnie.
Spokojnie.. bez przesady![]()
Coooo?Jak mogłaś? Wiesz, że wyciągając ręce do góry mogłaś niesamowicie zaszkodzić dziecku? No dziewczyno, opamiętaj się....
Ufff... Oczywiście żartuję, no ale kurde jak czytam takie historie to sobie myślę, że czasem lepiej obrócić to w żart i nie popadać w paranojępierwsze słyszę tego typu historię. Ja podnoszę ręce w górę, wyciągam się jak mam ochotę, schylam się pod prysznicem i gole nogi... A kobiety w Afryce noszą wiadra z wodą na głowie trzymając je rękami i też rodzą zdrowe dzieci
![]()
Może nie zabobon ale takie jednorazowe sięgnięcie Ci nie zaszkodzi spokojnie.Co ja się osluchalam co wolno a czego nie nabrałam do głowy że nawet okien bałam się myć w pierwszej ciąży jej początkiem Wszystko zależy od naszego samopoczucia i stanu fizycznego.
Uffff!! Dzieki dziewczyny! No moj maz sie naczytal internetow wczesniej i tylko "nie siegaj do pawlacza" i tak mi wpoil glupoteMoja mama za każdym razem jak rozmawiamy - ale tylko nie podnoś rąk do góryzwariować można. Uważać trzeba oczywiście ale nie dajmy się zwariować
![]()
Tak mi przykro!!! I tak Po prostu powiedzieli??? Ale co się stało ???No i dostałam informację. Nie mamy zarodków. Trzecie in vitro. Cudnie.