Netiaskitchen
Fanka BB :)
No ja od początku wróżę bliźniakiAle beta. Ja 16 dpt miałam 810 haha. Myślę że zarodek jeśli był jeden mógł się podzielić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja od początku wróżę bliźniakiAle beta. Ja 16 dpt miałam 810 haha. Myślę że zarodek jeśli był jeden mógł się podzielić.
Netia a ty kiedy idziesz na serducho?No ja od początku wróżę bliźniaki ❤❤U mnie 17dpt było 2800
Mam wynik
Beta 10319,97
Dzisiaj 16dpt
Teraz byle do wtorku!
Chcę zobaczyć co tam się kryje
Kinder niespodzianka![]()
Ja ryczałam.Dlatego powinni dawać znać wcześniej, ja też liczyłam się z tym, że jak wieści bd nie takie jak oczekiwalam to, że bd ryczeć przy lekarzu i embriologach
We wtorek... Z dotychczasowym przyrostem to powinno być z lekkim zapasem. Juz wiem, że pójdę rano na usg, bo jak będzie jakiś sajgon w pracy i bym się spóźniła potem na wizytę na 15 to sobie nie daruję.Netia a ty kiedy idziesz na serducho?
Wynik właśnie przyszedł.... 10,9. To 7dpt wiec nic z tego.
Nie.. Blastka. Takze **** raczej.. Nie wiem czy to powtarzac w poniedziałek...
Moja to samo [emoji85][emoji2358][emoji85]Moja mama za każdym razem jak rozmawiamy - ale tylko nie podnoś rąk do góry [emoji23] zwariować można. Uważać trzeba oczywiście ale nie dajmy się zwariować [emoji4]
Jak nic z tego?!?!?Wynik właśnie przyszedł.... 10,9. To 7dpt wiec nic z tego.