Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hhahahah, chciałabym zobaczyć to Twoje „dupsko”
PodziwiamWcozrja pozwoliłam sobie na czekoladę całą, mam takie zachcianki że czasami potrafię zjeść całą naraz albo mały słoiczek nutelli![]()
Ja praktycznie caly czas jestem sama na wizytach. nawet kiedys bylam sama na transferzeNo tak, lepiej miec w takiej sytuacji wszystko pod kontrolą.
Fajnie, ze jest ktoś, kto jest na podobnym etapierzucilo mi sie w oczy, ze nawet nasi mężowie mają tak samo na imię.
Bylismy teraz we wtorek i ja się pytam czy na tą kontrolę mogę już sama być, na co lekarz: oczywiscie! Pan Lukasz bedzie nam potrzebny tylko do oddania nasienia.
My beka, lekarz beka![]()
Trzymam mocno kciuki za WasTak też zrobię, bez sensu teraz się stresować.
Rano o 8 i tak papiery podpisuje więc po zawodach.
Zostaje nadzieja na dwa szczęścia![]()
Mam ci zrobic zdjecieHhahahah, chciałabym zobaczyć to Twoje „dupsko”
No nie powiem do grubiutkich nie należęmiałam tyle szczęścia, że mam szybką przemianę materii
ale i tak mój mąż jest w tym mistrzem. Nie ćwiczymy z 1,5 roku (bo tak chodziliśmy na siłownie, w pl biegałam) a przez in vitro to tak trochę wszystko zeszło na dalszy plan. Ale do sedna
skubaniec to ma wszędzie mięśnie, takie wiecie widoczne .. tylko się napnie i ma. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
![]()
No tak, ja strasznie przeciagali i za pierwszym i za drugim razem. A chudzina z niej taka..Ja mialam cc robiona na spokojnie, bez pospiechu, bardzo malo krwawilam i na usg wyglada ze ze zrostami jest calkiem niezle. Jak mnie w czerwcu otworzy to rzucu okiem jak sytuacja, bo wiadomo, ze po cc moze byc roznie.