reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooo [emoji853]. Paśnik mnie nastraszył trochę, kazał chorych unikać itd. A jak mnie ktoś zarazi to może być różnie. No kurde, boję się, serio. A jak mi klinikę zamkną, kuźwa, no nie wiem
Ten wirus jest grozny dla ludzi starszych. Poddaj sie leczeniu, wez l4, spedzaj czas w domu. Gra jest warta swieczki..
Poza tym taka panika jest naprawde tylko w PL...

Ehhhh kur..wa, z mężem się kłócę [emoji853]. On mi kaze odpuścić to leczenie teraz
Jeśli przez tego wirusa to też bym sie kłóciła. Jesteś na tej fb grupie? Bo tam też dziewczyny rozkminiają co robić.
Zgadzam się z @nieagatka i @bazylia128, panika i rezygnowanie w tym momencie to slaby pomysł. Ten wirus nie jest aż tak niebezpieczny jak wskazywała by na to towarzysząca mu panika...

Jprdl, właśnie mi siostra napisała że w szpitalu 30km ode mnie przyjęli jakaś rodzinę z podejrzeniem [emoji33][emoji33][emoji33]. Jak się potwierdzi to odpuszczam

reklama
O tyle dobrze, że miałam dofinansowanie. Czemu nie chcesz mieć z nim do czynienia? Raczej ma dobre opinie, jak zreszta wszyscy w Gamecie. Raczej nie mogą sobie na konowałów pozwolić. Zresztą już sama nie wiem. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki co powinnam zrobić. Dodam, że na własną rękę robilam badanie na obecność przeciwciał ANA, ASA i AOA- negatywne.
Kochana nikt nie wie co zrobić. Niestety każdy przypadek jest inny . Nie ma złotego schematu. Jedno jest pewne. 3 stymulacje i 0 zarodków to jest porażka kliniki. Ja sama jestem po 2. Z pierwszej tylko 1 komórka. Ale już z drugiej 4. Zmiana leków protokołu, poprawilam dietę troche suplementów i rezultat był widoczny. 3 procedury i 0 transferów to przecież ogorm środków finansowych. Mnie w obecnej chwili ratują zarodki bo na 3 stymulację musiałabym zbierać rok ;(. A jaka jest cenowo różnica z komórką dawczyni ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry