motylek24
Fanka BB :)
Napisz do Paśnika co robić.Jprdl, właśnie mi siostra napisała że w szpitalu 30km ode mnie przyjęli jakaś rodzinę z podejrzeniem [emoji33][emoji33][emoji33]. Jak się potwierdzi to odpuszczam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz do Paśnika co robić.Jprdl, właśnie mi siostra napisała że w szpitalu 30km ode mnie przyjęli jakaś rodzinę z podejrzeniem [emoji33][emoji33][emoji33]. Jak się potwierdzi to odpuszczam
Gorzej jak 3 ginekologów powie Ci, że to czynnościowa, czekoladowa, a inny krwotocznaTorbiel czekoladowa swiadczy o endomendzie. Czynnosciowe chyba niekoniecznie.
Nawet kot wie, że to ściemaTo ja Wam pokażę reakcję mojego kota na wiadomości o koronawirusie [emoji1787]Zobacz załącznik 1088573
Tak podano murolę w piątej dobie, czyli opóźnienie jeden dzień. Chłopiec jest już na świecie.Witam Drogie Panie![]()
Jestem nowa na tym forum, niestety już z niemiłymi przejściami. Jestem po dwóch nieudanych transferach. Aktualnie 2dpt. W poniedziałek miałam odwołany transfer 3-dniowego zarodka z powodu cytuje "zarodek nie nadaje się do transferu, nie rozwija się". Zarodek został pozostawiony do 5 doby do obserwacji. O dziwo podjął walkę i zaczął się dzielić. W środę kiedy był 5dniowym w momencie transferu był częściowo kompaktujacy co było kryterium minimalnym na daną chwile. Czy w historii tego forum bądź innych zasobów slyszalyscie o powodzeniu transferów zarodkow opoznionych?
Pozdrawiam!
No właśnie. Najgorsze jest to ze co ginekolog to inna diagnoza. Ja np. Mialam robioną niepotrzebnie laparoskopie (druga) bo wystrcxyla wylacznie histeroskopia ktora wystarczyła do diagnozy..albo lekarz ktory nie wyczaił ciąży pozamacicznej przez co stracilam jedyny funkcjonujący jajowod ...echh...szkoda gadać..jyž chyba zadnemu nie zaufam w 100 %Gorzej jak 3 ginekologów powie Ci, że to czynnościowa, czekoladowa, a inny krwotoczna![]()
Hehe pyszna jest wtedy, ale przez kolejne tyg patrzeć nawet na batoniki nie mogęPodziwiamja to bym się porzygała. Lubię słodkie ale nie zjem więcej niż 2-3 kostki
![]()
Taka właśnie panika co nie?Twój kot wygląda jakby słuchał info o zbliżającym się KOTAWIRUSIE [emoji28]
Fakt, ja stracilam tak poltora roku przez tepa lekarke...Gorzej jak 3 ginekologów powie Ci, że to czynnościowa, czekoladowa, a inny krwotoczna![]()
Chyba muszę Cię zmartwić. Najstarsza tu nie jesteś. Przykro mi. Z tym doświadczeniem, to nie idź po rekordDziewuszki. Proszę o trzymanie kciuków. Jutro rano 5ty zastrzyk i pierwszy podgląd. Ciekawe czy coś tam się już "wykluło"... a poza tym stwierdzam że jestem najstarsza na forum...37 lat ... ale najmniej doświadczona w iv. A wogóle to strasznie wciąga....to forum...czytam nawet w pracy..a jak nie da rady to siedze wieczorem i nadrabiam..przeciez trzeba wszystko przeczytaćpozdro