bazylia128
Fanka BB :)
Ja tez sie staram wszystko na wszelki wypadek wypisywac u rodzinnego recepty.Powiem wam dziewczyny, że ja się cieszę że u mnie w Irlandii leków nie brakuje bo i Euthoryx i prolutex dostaje po wcześniejszym zamowinieniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez sie staram wszystko na wszelki wypadek wypisywac u rodzinnego recepty.Powiem wam dziewczyny, że ja się cieszę że u mnie w Irlandii leków nie brakuje bo i Euthoryx i prolutex dostaje po wcześniejszym zamowinieniu.
Jak brałam metypred to się najlepiej czułam, tylko przez to miałam wrażenie, że nie działa. Po sterydzie jestem zawsze trochę pobudzona i budzę się o dziwnych porach rano, a po tym nic. Dzięki za odp.Od 5 dnia przed crio biorę Metypred 16mg. Jak zapytałam czemu nie ENCORTON to mój prowadzący powiedział że Metypred mocniejszy i więcej ciąż ma z niego.
Na pewno ten steryd ma wpływ. Ja juz od tych leków to niedługo się zacznę świecić.Ale ty bylas po becie i po wiekszej ilosci sterydu...
No, to są emocje nie do pozazdroszczenia [emoji51]. Ale nadzieję musisz mieć, trzymam kciuki [emoji8]Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrzekomuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać [emoji24] mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk [emoji15][emoji1750][emoji23] Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...
Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrzekomuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać
mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk
Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...
Rob. Mi wyszedl [emoji16]Ja prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrzekomuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać [emoji24] mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk [emoji15][emoji1750][emoji23] Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...
Dla mnie i tak jestes mega dzielnaJa prdle dziewczyny takiego mam jakiegoś stresa przedjutrem ze az mi niedobrzekomuś wyszedł sikacz przy blastce w 9dot? Tak mnie korci zeby nasiurać
mam takie huśtawki że raz ryczę raz się śmieję. Psychiatryk
Wiem ze nie macie mi co powiedziec.. Musialam sie trochę pożalić... Niby sie nastawiam że ch*j z tego a jednak tli się nadzieja we mnie jeszcze...